Звездине комплет припреме у Турској

91

Фудбалери Црвене звезде ће се припрематиу Анталији, где ће изабраници Дејана Станковића боравити у периоду од 13. јануара до 3. фебруара, што је другачије од првобитног плана по коме је наш тим требало да одради припреме из два дела, на Кипру и Турској.

Услед великих епидемиолошких мера на Кипру, наши фудбалери ће, након одрађених лекарских прегледа и прозивке, 13. јануара отићи у Анталију (Турска) где ће боравити три недеље. Према првобитном плану првотимци Црвене звезде су први део припрема за пролећни део сезоне требали да одраде на Кипру, што је био случај и претходних година, а потом да се упуте ка Турској где би одрадили део припрема који је више намењен тактичким уигравањима.

Током боравка у Турској изабраници Дејана Станковића ће тренирати на терену који је део спортског центра и припада хотелу “Калиста”, а управо на овој травнатој поврђини ће бити одигране пријатељске утакмице. Звезда ће за време боравка у Турској одиграти четири припремне утакмице, а ривали нашем тиму биће Марибор, Ласк, Шахтјор Доњецк, Шахтјор Солигорск.

Претходни текстОдложен меч 21. кола ЕЛ Жалгирис – Црвена звезда мтс
Следећи текстЗвездин први дан тестирања