Звездин први дан тестирања

66

Фудбалери Црвене звезде су јуче завршили са одмором и данас су обавили специјалистичке лекарске прегледе у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку. Сутра од 17 часова шеф стручног штаба нашег тима – Дејан Станковић обавиће званичну прозивку играча и одрадити први тренинг.

Наши првотимци су одморни и у сјајном расположењу од раних јутарњих часова у групама долазили у Завод за спорт и медицину Републике Србије на Кошутњаку на медицинске тестове. Играчи су редом обилазили докторске ординације и максимално приступили свим тестирањима, а добра атмосфера није изостала ни на самом старту другог дела полусезоне. Према речима лекара наши првотимци се налазе у доброј физичкој форми, а верујемо да ће након припремног периода бити спремни за све изазове које их очекују на три фронта.

Сутра од 17 часова Дејан Станковић ће извршити прозивку, а потом ће играчи кренути са тренажним процесом у 2022. години. Већ у четвртак 13. јануара црвено-бели се селе у Анталију (Турска) где ће боравити три недеље, тачније до 3. фебруара. У том периоду одрадићемо базични део припрема, који је више намењен физичкој спреми, а потом наше играче очекују и припремне утакмице. Ривали са којима ћемо се сусрести у Турској су Марибор, Ласк, Шахтјор Доњецк, Шахтрој Солигарск.

Претходни текстЗвездине комплет припреме у Турској
Следећи текстОхи: Звездина величина ме је привукла