Звездин новогодишњи караван oбишао 213 беба

72

Фудбалски клуб Црвена звезда је другу годину заредом успешно организовао новогодишњи караван у оквиру којег је посећивао бебе које су рођене у 2021. години и достављао пакетиће нашег клуба најмлађим члановима Звезде.

Показала је Звезда у 2021. години хуманост на делу бројним акцијама. Нарочито је пажња била усмерена према најмлађим звездашима који су били велики ветар у леђа изабраницима Дејана Станковића на важним мечевима против Каирата и Лудогореца када је преко 20 хиљада малишана бодрило црвено-беле на стадиону „Рајко Митић“.

Као и претходне године акција „Од рођења мог“ изазвала је велико интересовање, а црвено-бела експедиција посетила је велики број градова Србије: Младеновац, Велике Црљене, Лајковац, Лазаревац, Аранђеловац, Горњи Милановац, Тополу, Рудник, Чачак, Ивањицу, Пожегу, Краљево, Трстеник, Крушевац, Ниш, Лесковац, Пирот, Крагујевац, Велику Плану, Петровац на Млави, Пожаревац. Црвено-бели Деда Мраз је новогодишње пакетиће поделио и на северу Србије и посетио градове који се налазе у Војводини. Црвена звезда је осим Србије обишла и Републику Српску и обрадовала велики број малишана, а опште је познато да се у Републици Српској налази велики број заљубљеника у црвено-беле боје.

Звездин клупски аутобус је изазивао одушевљење становника свих градова које смо посетили и био је права атракција. Поред обележја Црвене звезде велику пажњу је привлачио и Деда Мраз, који је најмлађим члановима предао новогодишње пакетиће.

Све звездашке фамилије су приказале огромно задовољство приликом посете нашег клуба и још једном су доказали да је љубав према Црвеној звезди ствар породичног васпитања и нешто што се преноси са колена на колено.

Списак градова и број пакетића које смо поделили:

Сомбор – 3
Бачка Паланка – 2
Рума – 3
Инђија – 1
Бешка – 1
Крчедин – 1
Стара Пазова – 1
Шимановци – 1
Суботица – 1
Зрењанин – 1
Нови Бановци – 1
Опово -1
Нови Сад – 5
Банатско Ново Село – 1
Панчево – 4
Шабац – 3
Ћуприја – 1
Крагујевац – 1
Велика Плана – 1
Петровац на Млави – 6
Голубац – 1
Пожаревац – 1
Крушевац – 3
Ниш – 3
Лесковац – 4
Пирот – 1
Пожега – 1
Ивањица – 1
Краљево – 5
Трстеник 3
Чачак – 3
Горњи Милановац – 1
Рудник – 2
Топола – 1
Аранђеловац – 1
Лајковац – 1
Београд – 127
Бијељина – 5
Брчко – 1
Козарска Дубица – 1
Приједор – 1
Бања Лука – 7

Претходни текстКуп Србије, претколо: Рукометашице дочекују Војводину, рукометаши Крагујевчане
Следећи текстУскоковић на позајмици у екипи Меге