Куп Србије, претколо: Рукометашице дочекују Војводину, рукометаши Крагујевчане

164

У Образовно-културном центру „Вук Караџић“ у Тршићу одржан је жреб за претколо Купа Србије у обе конкуренције. Црвена звезда ће се у мушкој конкуренцији састати са Радничким из Крагујевца, рукометашице са Војводином.

Црвена звезда Грундфос ће пласман у четвртфинале Купа Бранислав Покрајац тражити против екипе која је у две узастопне сезоне била успешнија у директним дуелима за плеј-оф АРКУС лиге. Црвено-бели су се нашли у првом шеширу као победници Купа Београда, регион центар, док је Раднички био у другом шеширу као екипа која је завршила претходну сезону пласирана од 5. до 8.места.

Термин преткола Купа Бранислав Покрајац је 5/6.фебруар 2022.године.

Противник рукометашицама је Војводина, коју предводи бивши тренер Црвене звезде Радан Ровчанин. Војводина и Црвена звезда су одиграле утакмицу последњег кола јесењег дуела у Новом Саду, а одиграће и прву утакмицу у 2022. години. Црвено-беле су се нашле у првом шеширу као победнице Купа Београда, регион центар, док је Војводина била у другом шеширу као екипа која је завршила претходну сезону пласирана од 5. до 8.места.

Термин преткола Купа Србије за рукометашице је 29/30.јануар 2022.године.

Претходни текстЦрвена звезда мтс дочекује Зенит (четвртак, 19)
Следећи текстЗвездин новогодишњи караван oбишао 213 беба