Милан Стегњајић нови тренер омладинаца

76

Нови тренер јуниорске селекције биће доскорашњи стратег омладинаца Графичара – Милан Стегњајић који се преданим и посвећеним радом изборио да буде „прекомандован“ у Црвену звезду, а пред њим ће бити задатак одбране шампионске титуле.

Пре три недеље – Марко Неђић је преузео сениорски тим Графичара, а у мечевима са ИМТ-ом и Бродарцем, омладинску селекцију Црвене звезде предводио је помоћник перспективног стручњака – Петар Петровић. Остварене су две победе, али ће Петровић даљи тренерски развој наставити у Графичару, заједно са Неђићем.

Сјајно је током јесени омладинску селекцију Графичара предводио Милан Стегњајић, човек који је дуго у систему наше Омладинске школе и који је тренерски занат „пекао“ као помоћник Милије Жижића. После одласка тренера који је Графичар из треће увео у другу лигу, Стегњајић је био помоћник и Радомиру Коковићу и онда преузео омладинску селекцију нашег развојног тима на чијем кормилу је био тачно годину дана.

Сада, дошло је време за корак више и прилику да Стегњајић покаже да може да освоји шампионску титулу са омладинцима Црвене звезде који се налазе на другом месту са бодом, али и два меча мање у односу на вечитог ривала. Тако да, током пролећа их чекају заостале утакмице са Војводином и Вождовцем, а и битка за титулу.

Пре свега, желео бих да се захвалим људима из Омладинске школе Црвене звезде на указаном поверењу и свакако сам почаствован и задовољан улогом која ми је додељена. Екипа је већ формирана и добро усклађена, а јасно сам упознат са потенцијалом који поседују играчи. Трудићемо се да још мало ојачамо екипу и да се унапредимо у периоду који је пред нама. Циљеви су јасни, да се кроз такмичење развијамо и напредујемо, не заборављајући ни у једном тренутку који клуб представљамо и какве су нам резултатске обавезе – рекао је Стегњајић.

Верујемо у Стегњајића, као и наше бисере које предводе Лековић, Радојевић, Стојановић, Бранковић…

Претходни текстКрај европске сезоне
Следећи текстЗвезда ТВ | Челични Мирко