Црвено-бели Деда Мраз чека малишане против Радника

78

Црвена звезда је безброј пута показала да мисли на најмлађе навијаче, а с обзиром да се Нова година ближи наш клуб је одлучио да малишане на утакмици против Радника обрадује дружењем са Деда Мразом.

Дечија енергија је ове полусезоне наше играче носила до неколико веома битних победа. Показало се да је њихова љубав најчистија, а начин на који испољавају емоције према Црвеној звезди најискренији. Утакмица против Радника је последња коју ће наш клуб одиграти на стадиону „Рајко Митић“ ове полусезоне а управо на тој утакмици Звезда је припремила изненађење за најмлађе навијаче. Малишани ће имати прилику да се у променоару на западној трибини друже са Деда Мразом и уживају у многобројним активностима које их очекују.

Најмлађи навијачи Црвене звезде ће поред дружења са Деда Мразом моћи и да остављају поруке за Нову Годину које ће бити окачене на паное, али и новогодишње украсе и честитке. Такође малишани ће имати птилику и да напишу писмо Деда Мразу у којем ће истаћи шта то желе од својих идола у 2022. години, а наш црвено-бели Деда Мраз ће дечици делити слаткише и забављати се са њима. Осим тога у променоару на западној трибини ће бити постављена и новогодишња јелка коју ће најмлађи навијачи Црвене звезде окитити, али пре тога и сами израђивати украсе.

Утакмица против Радника која се игра у понедељак од 18 часова биће сјајна прилика да малишани уживају на популарној Маракани, зато позивамо родитеље да доведу наше најмлађе навијаче на стадион, а Звезда је поред активности за децу обезбедила и бесплатан улаз за све заљубљенике у црвено-беле боје.

Претходни текстПет златних медаља за Звездине мачеваоце на турниру МСС
Следећи текстДејан Станковић – рођени победник