Два тријумфа и пораз црвено-белих за крај првог дела Суперлиге

80

Стонотенисери Црвене звезде учествовали су на трећем турниру Суперлиге Србије који је одржан у Бечеју и где су забележили две победе и један пораз.

Црвено-бели су прво одмерили снаге са Темерином који су савладали са 4:2. Победе за наш тим донели су Мохамед Абас који је славио против Чонића са 3:2 и Петеа са 3:1, као и Марко Јевтовић који је био бољи од Петеа 3:1 и Витшека 3:0. Два меча изгубио је Никола Стругаревић од Витшека (0:3) и Чонића (1:3).

Звездини стонотенисери су се потом састали са лидером Суперлиге Радничким из Беочина који је славио резултатом 1:4. Једини поен за црвено-беле освојио је Јевтовић који је савладао Жолта Петеа са 3:0. Струграевић је изгубио два меча, од Петеа (0:3) и Каракашевића (1:3), док је Крастев тријумфовао против Јевтовића (2:3), а Каракашевић против Абаса (0:3).

У последњем дуелу трећег турнира Суперлиге Звезда је савладала Аду са 4:1. Стругаревић је славио у два меча, против Бенкеа (3:2) и Червика (3:2), а исти учинак остварио је Јевтовић који је био бољи од Анушића (3:2) и Бенкеа (3:1). Једини пораз доживео је Абас од Червика (1:3).

Мечевима у Бечеју завршен је први део Суперлиге Србије и сада следи плеј-оф. Црвено-бели су остварили осам победа и три пораза и са 19 освојених бодова заузели су 4. место на табели.

Стонотенисерке Црвене звезде су такође завршиле први део сезоне у Суперлиги са две победе и девет пораза, на три одиграна турнира. Заузеле су 11. место на табели и бориће се у плеј-ауту за опстанак у Суперлиги.

Претходни текстЦрвено-беле за десетку, рапсодија у првом дербију сезоне
Следећи текстПротив Радника у понедељак