Црвена звезда дочекује Цибону (понедељак, 18)

58

Након велике победе у Санкт Петербургу, црвено-бели се окрећу домаћим обавезама и утакмици регионалне лиге са Цибоном.

Екипа Црвене звезде мтс тренутно је на деоби првог места са 8 победа и једним поразом, а меч са Цибоном која тренутно има скор 5/4 и једно је од пријатнијих изненађења ове сезоне, старим знанцем и ривалом игра се у понедељак од 18 часова у хали Александар Николић.

Дуел са загребачким тимом у оквиру 10.кола регеионалног такмичења, који ће бити уједно 41. дуел у региналном такмичењу (скор 29/11 за Црвену звезду) представја увод у нову изузетно напорну и тешку серију утакмица која очекује наш тим у наредних 10 дана. Подсетимо, након ове утакмице, следе мечеви са Олимпијакосом (четвртак), па гостовање Крки у Новом Месту већ у суботу, а након тога и утакмице дуплог кола ЕЛ са Барселоном и Бајерном (уторак и петак)…

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:
– Након утакмице са екипом Зенита, окрећемо се обавезама у АБА лиги и следећем противнику екипи Цибоне. Ради се о младој и талентованој екипи, па ћемо покушати одговорном и сконцентрисаном игром да оправдамо улогу фаворита у овом мечу” рекао је тренер црвено белих који је у Санкт Петербургу по први пут ове сезоне могао да рачуна на Ерона Вајта, али је био лишен помоћи Николе Ивановића који је доживео лакшу повреду на последњем тренингу пред меч са Зенитом.

Дејан Давидовац: – Нећемо имати превише времена за припрему ове утакмице, у Београд смо стигли тек у суботу у вечерњим часовима. Наредни ривал екипа Цибоне заслужује максималан респект, млада и амбициозна екипа, која пуно трчи и која може да направи проблем сваком ривалу. Ми желимо да оправдамо улогу фаворита у овом мечу, али до бодова ћемо доћи само одговорном и чврстом игром јер желимо да наставимо са победама пред серију мечева у кратком временском периоду која нам следи током ове и наредне недеље – рекао је Давидовац.

Карте за ову утакмицу продају се на свим продајним местима “Tickets” од четвртка у 10 часова (осим Делфи књижара), и онлајн, док ће на благајнама хале “Александар Николић” карте бити у продаји на дан утакмице (понедељак) од 14 часова .

Улазак на утакмицу у понедељак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

10.коло: Црвена звезда мтс – Цибона (понедељак 18 часова, хала Александар Николић).

Претходни текстМилијаш: Добар меч као увертира за Брагу
Следећи текстПреминуо Стеван Јеловац (1989-2021)