Звездаши питају | Зоран Поповић

337

Наставља се наша емисија „Звездаши питају“ у којој навијачи интервјуишу играче свог вољеног клуба. Овога пута на питања заљубљеника у црвено-беле боје одговарао је Зоран Поповић.

Поповић је у Црвену звезду стигао 2018. године и од тог тренутка забележио 32 наступа. За наш клуб је чувар мреже дебитовао 20. јула 2018. године против Динама из Врања у мечу у којем су црвено-бели славили и успео да сачува мрежу. После истека уговора са Црвеном звездом искусни голман се преселио у Бугарску, али је веома брзо услед ситуације са корона вирусом поново постао члан нашег клуба. Поповић је и током ове сезоне показао да је чувар мреже на којег наш клуб озбиљно може да рачуна и у којег навијачи Црвене звезде имају велико поверење.

Голман црвено-белих одговарао је на разноврсна питања. Наше навијаче је интересовало како је изгледао живот у Норвешкој, шта је допринело томе да има одличну игру ногом, који би савет дао детету, зашто носи број 1 на дресу, која је то утакмица на којој је најбоље бранио у својој каријери, а на сва ова питање је Поповић одговорио у новој епизоди емисије „Звездаши питају“.

Претходни текстТренер Вуковић о Еврокупу, Валенсији и предстојећем дербију
Следећи текстСунтурлић говорник на глобалном догађају Специјалне Олимпијаде