Звезда гостује вечитом ривалу

91

У суботу у дворани “Мастер” у Земуну на програм је меч 10.кола Суперлиге Србије за одбојкашице. Црвена звезда гостује Партизану, а меч се игра од 18 сати.

Дуел са вечитим ривалом увек носи посебну тежину, али и представља додатни мотив да се у мечу увек да максимум, слаже се са тиме и Алексанфар Владисављев, тренер црвено-белих.

Биће јако тешко. Партизан са новим тренером, са сигурно много мотива, са жељом да покажу да им је место на многхо бољој позицији него тренутно на табели. Очекујем тежак меч – био је први коментар Владисављева

Дуел са црно-белима стиже само два дана након првог меча полуфинала Купа против Уба. Стратег звезде истиче да је најтеже опоравити екипу за нови, захтеван окршај.

Ради се о екстремним напорима, о ситуацији да кад си после 9.кола први на табели, уз то се зовеш Црвена звезда сви долазе са хипермотивом да играју против тебе. Нико нема ништа да изгуби, сви могу само много да добију. Врло добро се сећам прве утакмице у сезони кад је Партизан овде дошао са великим мотивом да игра. Кад су у првом сету, нешто попут Уба, поприлично убедљиво добио. На крају смо ми то преокренули у своју корист. Сигуран сам да нас чека тежак меч и да ћемо морати да дамо максимум да добијемо ту утакмицу – закључио је Владисављев.

Јелена Лазић, примач сервиса Црвене звезде, сматра да дуел са вечитим ривалом неће бити лак.

На сву срећу утакмице у Лигашком делу смо доста добро играли и решавали у своју корист. Гостовање Партизану биће тешко јер долази после само два дана од дуела против Уба, али и незгодно због самог “Мастера”, али трудићемо се да одиграмо што је боље могуће – прокоментарисала је Јелена Лазић.

Утакмица 10. кола Суперлиге Србије за одбојкашице између Партизана и Црвене звезде на програм је у суботу од 18 сати. Меч се игра у Сали “Мастер” у Земуну. Звезда је лидер на табели, Партизан се налази на 7.месту. У првом дуелу два тима на отварању сезоне Звезда је победила 3:1.

Претходни текстСунтурлић говорник на глобалном догађају Специјалне Олимпијаде
Следећи текстЧелична одбрана и победа на северу Русије