Првотимци Црвене звезде сјајни и у видео игри

71

Турнир за најбољег видео баскеташа почео је у четвртак у лобију ТЦ ’’Делта Сити’’. То је представљало сада већ традиционално мало окупљање црвено-беле породице. Како то обично и буде представници Црвене звезде мтс били су прави магнет за посетиоце тржног центра, па је овај догађај окупио звездаше свих генерација. Многи су дошли плански да одмере снаге са црвено-белим првотимцима и осталим учесницима турнира, али и окупили су се и случајни пролазници којима су Стефан Лазаревић, Остин Холинс, Марко Гушић и Немања Поповић привукли пажњу. Желели су фотографију и аутограм од неких од својих хероја па су се у дружењу и задржали извесно дуже него што су планирали.

Два велика црвено-бела дербија одиграна су између Гушића и Лазаревића, односно Поповића и Холинса. Познато је да Стефан Лазаревић не воли да губи ни у видео игри па му је тешко пало што се Гушић показао као већи махер са џојстиком. У окршају Поповића и Холинса био је боље млађи првотимац.

Да све буде у знаку црвене и беле боје побринули су се јуниори Црвене звезде који су показали велико знање у баратању џојстиком па је било јако тешко победити Лазара Гагића и Ђорђа Марјанца. За атмосферу су биле задужене девојке из плесне групе ’’Red passion’’, а и оне су се опробале у НБА 2к видео игри и показале завидно знање.

Победник турнриа је Павле Савић, друго место заузео је Ђанлука ДиСтефано, док је трећи био Радослав Паровић. Њихов подвиг је већи ако имамо у виду да је овогодишњи турнир имао рекордан број учесника. За свој успех добили су вредне награде које су обезбедили Црвена звезда и ТЦ ”Делта Сити”.

У првом плану било је поново дружење, као и сваки пут. И у оваквим временима Црвена звезда граби сваку прилику да време проводи са Звездашима свих генерација. Логично је када су видео игре у питању да је акценат на млађима, међутим било је и посетилаца старе школе јер су црвена и бела боја тачка спајања. Јуче у игрању Сонy плаyстатион-а, данас у дворани. Време је за нови спектакл, дворана ’’Александар Николић’’, 19 часова. Видимо се у хали!

Претходни текстЗвездино 18. европско пролеће
Следећи текстЗвезда: „Хвала децо!“