Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

78

Талентоване фудбалере који стасавају у Омладинској школи нашег клуба предстојећег викенда очекује седам такмичарских утакмица у оквиру њихових шампионата. Мечеве омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениора Графичара, имаћете прилику уживо да погледате на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Јуниори Црвене звезде у понедељак од 11 часова гостоваће екипи Чукаричког у оквиру 16. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића тренутно заузимају другу позицију са 33 освојена бода, али треба напоменути и да црвено-бели имају три утакмице мање од остатка тимова. Наши бисери овај сусрет дочекују након победе над Графичаром (5:0) у претходном колу, те ће покушати да наставе победнички низ и упишу нова три бода.

Кадетска селекција Црвене звезде у недељу од 13 часова одмериће снаге са екипом Чукаричког на гостујућем терену у оквиру 16. кола националног првенства. Црвено-бели тренутно заузимају прву позицију са 40 освојених бодова након 15 одиграних утакмица. Изабраници Слађана Николића убедљиво су савладали крушевачки Напредак резултатом 9:0 у претходном колу, те ово тешко гостовање дочекују у одличном расположењу, са надом да ће се победнички низ наставити и у недељу.

Сениори Графичара гостоваће екипи Лознице у суботу од 13 часова, у оквиру 20. кола Прве лиге Србије. Наши бисери тренутно заузимају 14. позицију са 16 освојених бодова, али треба поменути и да имају две утакмице мање од остатка тимова. Фудбалери које са клупе предводи Бошко Ђуровски вратили су се на победнички пут, након што су у претходном колу на терену иза југа Маракане савладали екипу Кабела са 3:1, па наредни меч дочекују у доброј форми.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – Чукарички
Субота, 11 часова, млађи кадети – Чукарички – Црвена звезда
Субота, 13 часова, ПЛС – Лозница – Графичар ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 13 часова, омладинци – ИМТ – Графичар
Субота, 13 часова и 15 минута, кадети – Ада – Графичар

Недеља, 13 часова, кадети – Чукарички – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ

Понедељак, 11 часова, омладинци – Чукарички – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ

Претходни текст“Торпедовање“ Лудогореца
Следећи текстЗвездино 18. европско пролеће