Продаја карата за Уникс од утрока

83

Кошаркаши Црвене звезде мтс након два везана гостовања у Шпанији , враћају се у своју кућу халу Александар Николић, где их у 12. колу очекује врло важна утакмица са једним од најпријатнијих изненађења досадашњег такмичења тимом УНИКС-а.

Утакмица је на програму у петак од 19 часова.

Овај меч против екипе која је у своје редове довела бројне играче од који су неки били актери и великих НБА и европских утакмица је изузетно важан за наш тим. Због свега позивамо све присталице Црвене звезде да још једном испуне халу “Александар Николић” и помогну нашим момцима, јер је потпуно јасно да са таквом подршком много лакше могу да дођу до жељеног резултата!

КК Црвена звезда мтс пустиће у уторак тачно у 10 часова у продају појединачне карте за ову утакмицу и то по следећим ценама:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
ВИП ЛОЖА – 3.500
ПЛАВА ЛОЖА – 2.600
БЕЛА ЛОЖА – 2.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО .2 РЕД – 12.000

Продаја се обавља на свим продајним местима „Ticket Vision“ (осим у Делфи књижарама). На следећем линку можете претражити продајно место које Вам је најближе (Линк: https://www.tickets.rs/partners).

Продаја карата за дуел са екипом УНИКС-а биће омогућена и онлајн (такође сутра од 10х), а преузимање карата које су купљене тим путем биће у Звездином шопу Хали А. Николић на дан утакмице од 14 часова.

Дођите у халу Александар Николић, нашу кућу, и у добро познатој атмосфери помозите нашим момцима да наставе са победама!

Евролига (12.коло) Црвена звезда мтс – УНИКС Казањ, петак 19 часова!

Претходни текстМајстори за хет-трик – Катаи и Бен
Следећи текстЖикица Милосављевић више није тренер Црвене звезде