Неђић: Десетковани смо, али идемо на победу

164

Шеф стручног штаба наше омладинске селекције Марко Неђић изнео је очекивања од реванш дуела другог кола Лиге шампиона за младе који ће његови изабраници у Италији одиграти против екипе Емполија сутра од 19 часова.

Идемо у Италију да се надигравамо са доста ослабљеним тимом, чак четири играча из прве поставе неће моћи да буде у саставу. Кахвићу је на тренингу испало раме, Радојевић има повреду зглоба, голман Маринковић проблем са мишићем, Ћурић је оперисан. Идемо да се надигравамо са Емполијем, иако смо доста млађи и ослабљени, нема простора за изговоре. Желимо још једном да покажемо Црвену звезду у правом светлу, како год да се заврши утакмица, који год резултат био на крају поносан сам на ову децу јер играју у конкуренцији са старијима и у првенству у којем постижу сјајне резултате као и у Европи, нема шта да им се замери – истакао је Неђић.

Резултат у првом мечу је био нерешен (1:1), а Неђић истиче да се у Италији игра нова утакмица и да верује у црвено-беле момке и поред многобројних проблема који су их задесили.

Похвалио бих цео стручни штаб на озбиљном раду, одрицању од свега, као и децу на слушању и испуњавању захтева. Ми смо Звезда увек идемо на победу, све је могуће. У првој утакмици је био нерешен резултат, у Италији ће се одлучивати. Сигурно нећемо одступати од наше игре и наших замисли, желимо да се прикажемо у што бољем светлу – закључио је Неђић.

Претходни текстОмладинци допутовали у Емполи
Следећи текстЗвездине пионирке друге на турниру у Тивту