Звездаши питају | Гелор Канга

22

Наставља се наша емисија „Звездаши питају“ у којој навијачи интервјуишу играче свог вољеног клуба. Овога пута на питања заљубљеника у црвено-беле боје одговарао је Гелор Канга.

Везни играч нашег тима одиграо је за Црвену звезду 118 утакмица и 23 пута се уписао у листу стрелаца. Репрезентативац Габона је први пут у наш клуб стигао 2016. године, а његов погодак против Краснодара је од стране звездаша проглашен за најлепши у претходној деценији. Црвену звезду је поново појачао 2020. године на велико одушевљење црвено-беле јавности и одмах по доласку обезбедио статус стандардног првотимца тима који предводи шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Канга је одговарао на питања о утакмици против Краснодара, говорио о томе са којим је тренером најбоље сарађивао у Црвеној звезди, али и истакао који су најбољи играчи са којима је играо у репрезентацији Габона, али и у нашем клубу. Навијаче Црвене звезде интересовало је и који место у Београду му се највише свиђа, која је најбоља ствар која му се десила у Црвеној звезди, у којем граду би волео да живи по завршетку каријере, а одговоре на ова и многа друга питања можете сазнати у новој епизоди емисије „Звездаши питају“.

Претходни текстЦрвено-бели обележили добар старт сезоне
Следећи текстНова победа! Црвено-бели бољи и од АСВЕЛ-а