Црвено-беле убедљиве и против Палилуле

39

Ватерполисткиње Црвене звезде оствариле су нову убедљиву победу у квалификационој фази Првенства Србије, пошто су после Спартака (30:4) савладале и подмлађену екипу Палилуле резултатом 24:1 (7:0, 7:0, 3:1, 7:0).

Црвено-беле ће најважнији меч у квалификацијама одиграти у недељу од 20 сати, када ће се састати на Бањции са Партизан, чији тим чине управо све играчице Палилуле из прошле сезоне.

Питање победника није се постављало. Звезда је од почетка до краја увећавала разлику и чекао се само коначни резултат, а сигурно је екипи Драгане Ивковић у мислима био предстојећи дуел са Партизаном.

Најефикаснија је била Андреа Гашић са пет голова, по четири су додале Тара Пејчић, Татјана Теодоровић и Јована Тодоровски, док су се по два пута у стрелце уписале Ива Лујић, Сесилија Диаз Меса и Христина Илић.

Црвена звезда – Палилула 24:1 (7:0, 7:0, 3:1, 7:0)
Црвена звезда: Лазић, Пејчић 4, Ј. Лујић, Теодоровић 4, И. Лујић 2, Мамоглу 1, Тодоровски 4, Диаз Меса 2, Илић 2, Гашић 5, Зелић, Димитријевић. Тренер: Драгана Ивковић.

Палилула: Кулић, Радуловић, Ј. Васић, Батиница 1, Димитријевић, Андрејић, Крстески, Ратковић, М. Васић, Комленац, Петровић, Бранковић, Поповчак, Ђокић. Тренер: Марко Чубрановић.

Претходни текстПораз ватерполиста у првом дербију
Следећи текстЗвездине фудбалерке славиле на гостовању против Војводине