Пораз Црвене звезде у дербију у надокнади времена

75

Фудбалерке Црвене звезде одиграле су одличан меч против Спартака у дербију 8. кола Суперлиге, али су на крају, у надокнади времена, примиле гол и минималним резултатом поражене од дугогодишњег шампиона државе.

Сјајно су се црвено-беле бориле. Пружале су велики отпор и покушавале да угрозе гол Суботичанки које су на крају у 95. минуту успеле да савладају одличну Јовану Петровић.

Храбра игра и велика пожртвованост Звездиних дама показују да су на правом путу и верујемо да ће се ускоро попети на сам трон женског фудбала у Србији.

И поред минималног пораза Црвена звезда је задржала 2. место на табели. Наредни рвиал нашим фудбалеркама је екипа Војводине, а меч је на програму у недељу 7. новембра од 12.30 часова у Новом Саду.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 0:1 (0:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Марина Живковић. Стрелац: Филиповић у 90+5. минуту за Спартак. Жути картони: Миладиновић, Шћепановић, Петровић (Црвена звезда), Ступар, Филиповић (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Шћепановић, Ђорђевић, Жарковић, Миладиновић, Крстић, Савановић, Тенков, Сремчевић, М.Чавић.

СПАРТАК: Костић, Џекмон, Нађ, Словић, Фрајтовић, Миливојевић, Фидлер, Филиповић, Куси, Балтрип-Рејес, Ступар.

Претходни текстЦрвена звезда рутински против Земуна у заосталој утакмици Суперлиге
Следећи текстКад смо заједно, ми смо једно!