Нема одмору, у недељу гостовање у Бару

40

Кошаркаши Црвене звезде мтс дан након утакмице са АЛБОМ у Евролиги, путују у Бар где их већ у недељу очекује утакмица 5.кола АБА лиге јтд са Морнаром.

Црвено-бели су утакмицом у Еврлиги започели нови напоран мини виллус у коме ће у кратком временском периодс одиграти 4 утакмице, од тога дев у диплома кола Евролига са Монацо и Арманијем на гостујућим теренима.

Тренер Дејан Радоњић и екипа боре се са новим проблемима, пошто сада након повратка Лазића и Цирбеса, неће имати Николу Ивановића који се у петак на јутарњем трендинг није осећао добро и одмах је изолован па неће путовати са екипом у Бар.

Биће ово 13. дуел дев екипе у регионалном такмичењу, за сада скор је 11/2 за црвено-беле, али су у прошлости два тиме играла неке врло неизвесне и квалитетне утакмице.

Тренер Дејан Радоњић: – Екипа Морнара сигурно тражи после старта сезоне победу у регионалном такмичењу. Долазак и ангажовање Мозлија је још један податак да желе да играју значајнију улогу у лиги у којој имају значајну улогу већ годинама, и поправе утисак са почетка сезоне. Самопоуздање им сигурно подиже и победа у Европи коју су изборили током недеље. Ова утакмица тражи максималан опрез јер је у Бару увек било тешко играти. Имамо кадровских проблема, не само гледајући одсуство појединих играча, већ и због тога што поједини играчи који су у саставу и даље нису најспремнији. Мораћемо да одиграмо јако борбено и генерално јако добро како би дошли до победе у Бару – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Улазимо у нови мини циклус, мало времена имамо између мечева са Албом и Морнаром са којим смо у прошлости одиграли бројне врло занимљиве и добре утакмице. Подижу се, победили су пре неколико дана у ФИБА такмичењу, довели су Мозлија, имају пуно искусних играча који дуго играју и Европу и ову лигу. Њихов положај на табели никако не показује стварни квалитет те екипе. Знамо шта морамо да урадимо како би дошли до важних бодова, који би нам значили пред дупло коло Евролиге – рекао је Добрић.

Екипа након јутарњег тренинга у Београду, путује у Црну Гору у вечерњим часовима, а одмах по завршетку меча враћа се у Србију. Пут у Монте Карло следи већ у понедељак.

Утакмица Морнар Барско злато – Црвена звезда мтс на програму је у недељу од 17 часова.

Претходни текстСтанковић: Навијач Звезде зна да препозна тренутак
Следећи текстТријумф Звездиних џудиста на Првенству Србије за млађе кадете