Звездино велико појачање: Повратак Драшка Ненадића

222

Рукометаши Црвене звезде Грундфос добили су велико појачање у борби за плеј-оф АРКУС лиге. После 11 година поново у свом, црвено-белом дресу и на Маракани – Драшко Ненадић!

Драшко (31, 203цм) је наставио стопама оца Велибора и брата Петра, од 2007. до 2010. године наступао за Црвену звезду, био члан екипе која је освојила последњу титулу за клуб, играо у Лиги шампиона, а затим започео богату инострану каријеру.

Гранољерс, Гвадалахара, Фленсбург са којим је освојио Лигу шампиона 2014. године, Хамбург, Фуксе Берлин, Бјерингбро-Силкеборг, Цеље, поново Гранољерс и Кобург до повратка у Црвену звезду. Три европска шампиона и два освајача ЕХФ Купа.

Неочекивано брзо, али сам срећан, наравно, да сам се вратио кући, да сам се вратио у Звезду после 11 година. Желим да допринесем својим знањем и искуством Звезди, да заједно остваримо постављене циљеве.

Ненадић игра на позицији левог бека и повремени је репрезентативац Србије. Наступао је за Србију на ЕП 2014 у Данској и СП 2019 у Данској и Немачкој. Право наступа за повратнички деби има већ сутра у Каћу, на гостовању Југовићу.

У Каћу је јако битна утакмица за нас, тежак терен, Југовић има велику традицију, знамо шта нас чека у „Храму“. Ми смо мало ослабљени изостанком пар играча, али на нама је дамо максимум, пружимо што је до нас, како бисмо два бода донели из Каћа.

Добро дошао, Драшко!

Претходни текстНикад боља Звезда у групној фази
Следећи текстТема дана | Хало? Звезда те зове!