Тема дана | Звезда поклања малишанима нови албум ФИФА 365

22

У новој епизоди емисије „Тема дана“ доносимо вам причу о акцији коју је Црвена звезда организовала на друштвеној мрежи ТикТок, где наш клуб бележи раст из дана у дан.

Црвеној звезди на друштвеној мрежи ТикТок недостаје све мање пратилаца до бројке од 200 хиљада људи који су уз профил нашег клуба. Наш профил се тренутно налази на нешто мање од 170 хиљада људи, а подсећамо вас да је акција везана за ову друштвену мрежу у току. Свако дете до 15 година, које запрати наш профил на ТикТоку добија улазницу за наредни меч у домаћем шампионату за источну трибину, коју може да подигне у току радног времена благајне.

Поред тога, наш клуб је за најмлађе припремио још једну акцију. Свако дете до 15 година које дође на источну трибину нашег стадиона на утакмицу против Радничког из Ниша, добија на поклон ФИФА 365 албум за сличице.

Ако то до сада нисте урадили, позивамо вас да запратите наш клуб на друштвеној мрежи ТикТок и будете у току са свим најновијим вестима и актуелностима везаним за наш клуб. Више о свему томе, погледајте у новој епизоди серијала „Тема дана“.

Претходни текстЦрвена звезда мтс пред Олимпијакос
Следећи текстСписак путника за Данску