Продаја сезонских карата се ближи крају, буди уз клуб и оствари бројне уштеде

68

Драги звездаши,

КК Црвена звезда вас обавештава да још увек можете да обезбедите сезонску улазницу и своје место на свим утакмицама црвено-белих у сезони 2021/22.

Многи од Вас су купили нове сезонске улазнице или обновили старе и тиме показали да нам верују, да верују и екипи на терену која је у изузетно тешким околностима без неколико стандардних играча и са тешким распоредом, успешно отворила нову такмичарску сезону 2021/2022.

Продаја сезонских улазница се ближи крају… те Вас овом приликом подсећамо да куповином ове врсте карте остварујете бројне погодности и на првом месту уштеду, а такође директно помажете клубу да нормално свакодневно функционише у времену пандемије Цовида и играјући утакмице у четири такмичења.

Овом приликом Вас подсећамо на све детаље везане за продају сезнских карата:

Као што је већ наведено у званичним саопштењима клуба, за све оне који по први пут желе да купе сезонску улазницу КК Црвена звезда, на располагању су 24 ценовне категорије пред сезону у којој ће наш први тим играти утакмице у 4 такмичења.

Линк за куповину са свим потребним информацијама налази се и на клупском званичном сајту.

Ticketing

Све купце сезонских карата из претходних сезона, током целог периода продаје, чека “њихово” место које су куповали и користили претходних сезона и тиме ће имати предност у куповини управо тог места (уколико то желе) а клуб се потрудио да и у време пандемије знатно олакша процес учлањења и куповине сезонских карата КК Црвена звезда.

КК Црвена звезда подсећа све своје присталице који купују сезонске карте за такмичарску сезону 2021/2022, да је клуб за све купце предвидео и бесплатну чланарину, уз добијање нове чланске карте КК Црвена звезда коју смо у новом систему чланства покренули!

Сви звездаши који желе да се учлане и постану део нашег клуба, ове сезоне уз купљену(или обновљену) сезонску карту имаће и бесплатну чланарину КК Црвена звезда.

Сами не можемо, зато будите уз свој клуб, уз своје црвено-беле јер само заједно можемо до циља као што смо то радили претходних сезона. Будите део тима Црвене звезде кога очекују велике утакмице у такмичарској 2021/2022 и који је већ у првим утакмицама без обзира на бројне проблеме и препреке показао од каквог је материјала и који су му домети!

Сезонске карте КК Црвена звезда и даље могу да се купе у канцеларијама клуба у Хали А. Николић, радним данима од 10-16 часова, осим на дан утакмице када ће то бити могуће само од 10-14:00.

Комплетан ценовник сезонских улазница са свим попустима и категоријама, као и тлоцрт обе дворане (графика 1 – Хала Александар Николић, графика 2 – ШТАРК АРЕНА, у којимо ће КК Црвена звезда играти своје утакмице можете погледати испод).

Претходни текстНеђић: Да се покажемо пред навијачима
Следећи текстМилица Николић на корак до медаље на ГС у Паризу