Звездаши питају Ел Фарду Бена

20

Наставља се наша емисија „Звездаши питају“ у којој навијачи интервјуишу играче свог вољеног клуба. Овога пута на питања заљубљеника у црвено-белу боју одговарао је Ел Фарду Бен.

Репрезентативац Коморских острва од када је задужио црвено-бели дрес је освојио четири титуле шампиона државе, као и један пехар Купа Србије. За непуних пет година проведених у свом вољеном клубу Звездин нападач је постигао 68 голова, чиме је постао најбољи стрелац са иностраним пасошем у дресу Црвене звезде, уз то је забележио 37 асистенција, а од недавно Бен је добио српски пасош. Био је једна од најјачих карика у игри тима Владана Милојевића који се пласиорао у Лигу шампиона, а са одличним партијама наставио је наредних сезона под тренерском палицом Дејана Станковића.

Бен је одговарао на питања о својим фудбалским почецима, о томе зашто је одлучио да узме српско држављанство, животу у Београду, као и ко му највише недостаје од од бивших играча у Црвеној звезди. Наш нападач је наградио аутора најзанимљивијег питања.

Уживајте!

Претходни текстПатријарх Порфирије угостио Црвену звезду
Следећи текстТема дана | Звезда и Моцарт доделили дресове Црвеној звијезди у Гајевима