Тема дана | Звезда и Моцарт доделили дресове Црвеној звијезди у Гајевима

32

У новој епизоди емисије „Тема дана“ можете погледати како је Црвена звезда у сарадњи са компанијом „Моцарт“, а све у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ доделила дресове фудбалском клубу Црвена звијезда из села Гајеви у околини Шамца.

Наш клуб је у сарадњи са бетинг партнером „Моцарт“ донирао гарнитуру дресова у којима играју наши првотимци фудбалском клубу Црвена звијезда из села Гајеви који се такмичи у Подручној лиги Модрича – Шамац. У селу Гајеви, где се уједно налази терен овог фудбалског клуба, домаћини су са великим одушевљенем угостили Звездину експедицију, а поред играча и управе клуба цео догађај су увеличали и локални становници који су у црвено-белим бојама и са звездашким песмама поздравили ову церемонију.

Испред седишта клуба навијача Шамац, изложени су банери и постоља са пехарима националног првенства и Купа Србије, тако да су фудбалери Црвене звијезде из села Гајеви имали могућност да се фотографишу са најзначајнијим трофејима у српском фудбалу. „Делије“ из села Гајеви, као и околних места, су искористиле прилику да се учлане у наш клуб и на тај начин буду део црвено-беле фамилије.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са акцијом доделе најновије спортске опреме клубовима који се такмиче у нижим ранговима, а оно што је потребно јесте да тимови учлане минимум двадесет чланова у наш клуб. Како је изгледао сам чин доделе и какве су биле реакције председника, тренера и фудбалера, као и становника из села Гајеви можете погледати у новој епизоди емисије „Тема дана“.

Претходни текстЗвездаши питају Ел Фарду Бена
Следећи текст„Отворен дан“ у недељу на теренима Омладинске школе