Срнићу уручен дрес са бројем 150

39

Славољубу Срнићу је на данашњој утакмици са Металцем, у оквиру 12.кола Суперлиге Србије, уручен дрес са бројем 150 који симболише број одиграних утакмица у црвено-белом дресу као знак захвалности за лојалност коју је показао према клубу. Поклон Срнићу уручио је прослављени нападач Црвене звезде Зоран Филиповић.

Момак рођен у Шапцу је поникао у Омладинској школи Црвене звезде, а за сениорски тим је дебитовао 6.новембра 2010.године на утакмици против ОФК Београда када му је шансу пружио тадашњи тренер Александар Кристић. Након периода проведеног у Чукаричком, враћа се у редове црвено-белих августа 2015.године. Те сезоне дао је значајан допринос освајању шампионске титуле.

Од доласка Владана Милојевића, поново је Срнић био незаменљив на позицији крила. Посебно се памте његови погоци против Краснодара у Русији који је био пресудан за пласман црвено-белих у Лигу Европе, а потом је постигао одлучујући погодак против Келна (1:0), чиме су црвено-бели изборили европско пролеће након 25 година. У јануару 2019.године отиснуо се у иностранство где је носио дрес Лас Палмаса, да би се почетком ове године вратио у вољени клуб и наставио стазама успеха када је у мају освојена 11.дупла круна.

Славољуб Срнић је 150.утакмицу за Црвену звезду одиграо у 6.колу овогодишњег првенства против ТСЦ-а, али му је из оправданих разлога поклон уручен данас.

Честитамо!

Претходни текстНова три бода за Звездине даме
Следећи текстЦрвена звезда – Металац 3:1 (1:1)