Седма радионица – Ми смо тај тим!

62

КК Црвена звезда мтс поносан је што око себе има пријатеље и партнере који свакодневно активно учествују у животу Клуба и црвено-белима дају огромну подршку у циљу постизања врхунских резултата. Њих на наш велики понос и срећу има пуно, трофејне године се само нижу, а хероји сваког успеха су тренери и играчи који по правилу покажу да су прави онда када је најпотребније.

Ипак, пут је дуг да би се стекли сви неопходни услови за успехе које Црвена звезда постиже. Управа Клуба на челу са председником Небојшом Човићем, а потом и целокупним менаџментом који је један од најмлађих у Евролигиној породици, даноноћно ради вредно и са пуно енергије да Црвена звезда остане на месту које јој припада. Црвену звезду не чине само стручни штаб, играчи, управа и менаџмент, већ и компаније и брендови који су у протеклом периоду, у тешким и лепим временима, препознали Клуб као истинског пријатеља и партнера. Они су део сваког успеха Црвене звезде, сваког њеног дана и сваког успеха.

Однос који Црвена звезда мтс има са својим партнерима је истински пријатељски. То није случајно јер се тај однос гради и развија сваке године. У изразито тешким временима за целокупно човечанство, услед борбе са пандемијом Ковид-19 која је била и велики ударац за светску економију, као и сам спорт, Звезда је задржала своје партнере и пријатеље уз себе. Чак 90 одсто компанија и брендова остали су уз КК Црвена звезда мтс и на то смо веома поносни и захвални.

Један од видова одржавања пријатељског односа јесте традиционална радионица под називом ‘’Ми смо тај тим’’. Ове године она је одржана у дворани ‘’Александар Николић’’, седму годину у низу, а имала је за циљ рекапитулацију урађеног у претходној сезони и најаву следеће која носи огромне изазове.

Директор Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић поздравио је све присутне представнике партнерских компанија и брендова. У уводном излагању Сунтурлић је говорио из угла Клуба, са каквим се све изазовима суочио претходне године и прецизно појаснио како је изгледао пут до три трофеја у години пандемије.

Партнери Црвене звезде мтс имали су прилику да погледају презентацију која је у сажетом издању рекапитулисала пословне и маркетиншке активности Клуба у сезони 2020/2021. Баш као што је менаџмент млад, ентузијастичан и енергичан, иста је ситуација и са маркетинг тимом Црвене звезде. Директор маркетинга Клуба Јанко Станковић говорио је о путу Црвене звезде до новог, трећег ‘’Devotion’’ Евролигиног трофеја за најбољу пословну и маркетинг стратегију у Европи. Подсећамо, Црвена звезда је освојила бронзани трофеј за сезону 2020/2021 у конкуренцији свих екипа које се такмиче у Евролиги и Еврокупу.

Комесар за безбедност Клуба Вук Стевановић говорио је о великим безбедносним изазовима у времену пандемије. Партнери су детаљно упознати са свим тешкоћама које прате такмичење у Евролиги, АБА лиги и Суперлиги Србије у овим временима, али и решења које је Црвена звезда мтс припремила да се те тешкоће преброде на најбезболнији могући начин.

Испред ПР Сектора Клуба говорили су ПР менаџер Игор Вујичин и Коста Васић. Они су говорили о медијској слици Црвене звезде, приоритетима и стратегији. Након тога је било време за мање формалан део, како и доликује пријатељском амбијенту који Црвена звезда гаји са својим партнерима.

Представници свих партнерских компанија су, свако појединачно, представили рад својих брендова у сарадњи са Црвеном звездом и представницима менаџмента Клуба постављали питања у циљу да сарадња буде још боља. Поводом ове радионице говорио је Марко Влаховић који дуго година сарађује са Црвеном звездом као представник компаније Меркатор С, чији бренд ИДЕА стоји уз Клуб и чини битан фактор свих успеха.

– Цео ‘’workshop’’ је прошао феноменално. Сарадња је као и претходних година јако добра. Разменили смо идеје, чули једне друге и верујем да ће ова сезона бити још успешнија и да ће бити пројеката који ће обележити нашу спортску сарадњу – истакао је Марко Влаховић.

Бренд који је један од најновијих чланова црвено-беле породице је Сокербет спортска кладионица. Као њен представник говорио је Лазар Јелић:

– Био сам на сличним догађајима, али никада на догађају овог типа када је у питању спорт. Сјајна замисао КК Црвена звезда да окупи партнере на једном месту и у интерактивној радионици представи урађено до сада и укаже на наше нове прилике и могућности у новој сезони – истакао је Јелић.

Тим партнера Црвене звезде чине: МТС, Идеа, Сокербет, Адидас, Поштанска штедионица, Вода Вивиа, Дунав осигурање, Државна лутрија Србије, ТДМ, Нектар пиво, Стерлинг. Технички спонзори су: Транспортшпед, Аеродром Никола Тесла, ДПЦ, Бел Медик, Краун Плаза, Модни партнер Ранко, Кардс Принт, Физио груп, Ласта, Градски завод за вештачења, Леснина, Еуропкар. Сви су они део победничког тима и неизоставни фактор успеха.

Црвена звезда је поносна на све урађено до сада у сарадњи са својим партнерима. Ипак, као и у свакој сфери види простор за напредак и спремна је да сваку прилику уграби. Чека нас још пуно изазова, али уз овакве пријатеље и партнере Црвена звезда може пуно!

Претходни текстИсток за децу поново бесплатан
Следећи текстПобеда омладинаца у Крагујевцу