Неђић: Заслужена победа

39

Победили су омладинци Црвене звезде екипу Сент Патрика на гостовању у оквиру Лиге шампиона за младе резултатом 2:1, да је један од најталентованијих играча у Србији и региону је још једном потврдио Марко Лазетић са два поготка, а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба нашег тима Марко Неђић.

Имамо позитиван резултат пред повратак у Београд и то је оно по шта смо дошли. Сама утакмица је била таква да смо је на време отворили поготком и после пред сам крај првог дела игре – удвостручили предност. Уз то смо имали и огроман број шанси, нажалост их нисмо искористили. али смо у потпуности контролисали утакмицу и питали се за све на терену. Пред крај је уследио мали пад концентрације и црвени картон и примљен гол после центаршута, тотално неочекивано, све то у десетак минута. Ипак, све су то млади и талентовани фудбалери и такви пропусти су сасвим нормални када говоримо о омладинцима, оно што мене радује то је да смо одиграли добру и допадљиву утакмицу и демонстрирали да и у Европи можемо да играмо као у првенству. Такође, желим да се захвалим и навијачима који су дошли да нас подрже у великом броју, осећали смо се као да играмо на домаћем терену, заиста смо се сви пријатно изненадили – почео је Неђић.

Реванш утакмица заказана је за 20. октобар, а у међувремену наше бисере чекају утакмице са вечитим ривалом, Војводином.

Сад нас чека паклен распоред, неколико најважнијих утакмица у домаћем шампионату је пред нама. На све то, није ово резултат који нам гарантује сигуран пролаз, нити ћу дозволити играчима да се опусте. Желим да и 20. октобра изађу на терен као да је 0:0 и да покажу домаћој публици колико су талентовани и шта све могу. Знам да они то имају у себи и због тога се не бринем – закључио је Неђић.

Претходни текстЛазетић блистао у победи омладинаца
Следећи текстЦрвено-бели са кофером проблема путују у Истанбул