Волонтирај у Звезди – програм којим се поносимо

39

У претходним годинама КК Црвена звезда мтс је много урадио на пољу организације. Један од примарних циљева Клуба био је да направи пословни модел који је усклађен са потребама Евролиге и у складу са тим направи јасну хијерархију запослених, односно структуру управе и менаџмента која ће се прилагодити кровној клупској организацији из Барселоне. И не само то, већ да Црвена звезда као један огроман бренд унапреди пословање Клуба и постиже велике успехе ван терена јер је то један битан предуслов да играчи и стручни штаб имају све потребне услове да на терену покажу свој максимум и на крају освоје трофеје који су у последњој деценији обележили црвено-беле године.

Ипак, у свим тим годинама програм ’’Волонтирај у Звезди’’ био је велики фактор успеха. Бројни млади људи које је спајала страст према одређеним областима и Црвеној звезди стицали су непроцењиво искуство и усавршавали се у својој струци. Велики број њих постали су прави стручњаци у својим областима, неки су се запослили касније у Клубу, неки пронашли пословни аранжман директно у неком од клупских партнера и спонзора са којима су у току волонтирања сарађивали, а неки ставку ’’Црвена звезда’’ у свом CV-у искористили за свој професионални успон. Сигурни смо, да су сви они постали бољи у области коју су одабрали, а искрено се надамо и бољи људи.

Тај програм се наставља и даље. Одржан је сада већ традиционални годишњи сусрет Црвене звезде са волонтерима. Клуб је решио да прошири базу волонтера и да могућност младим и талентованим људима да буду део Црвене звезде, стичу искуство и напредују у систему какав је Звезда. Сви они су неизоставни део једног шампионског мозаика који се изнова и изнова гради у Црвеној звезди сваке сезоне.

На традиционалном сусрету са волонтерима комесар за безбедност и менаџер догађаја Вук Стевановић предочио им је планове за наредну сезону, као и безбедносне процедуре и подељена су им задужења.

Искуснији волонтери имали су велику улогу већ на првој утакмици у сезони против екипе Сплита, а нови млади ентузијасти добили прву прилику да активно учествују у организацији утакмице. Готово је све протекло беспрекорно, али као и тим на терену и организациони тим волонтера ће се уигравати и бити све бољи. По завршетку утакмице првотимац Црвене звезде Ерон Вајт је остао на дружењу са волонтерима који су имали бројна питања за њега, а дружење се завршило и заједничком фотографијом која ће за све бити вредна успомена.

Црвену звезду очекују бројне обавезе и велики организациони подухвати у сезони 2021/2022. Можете и ви да будете део тима који је поставио највише стандарде на овим просторима у организацији врхунских спортских догађаја.

Пријаве за то врше се путем следећег е-маила, а молимо Вас да у својој пријави приложите и CV:

vstevanovic@kkcrvenazvezda.rs

Претходни текстЗвездини бисери – Омладинци и кадети остварили победе
Следећи текстТема дана | Звездин Магико најбољи у Европи