Црвена звезда дочекује Сплит (цена дневних карата), петак 20 часова

90

Кошаркаши Црвене звезде прву такмичарску утакмицу у новој сезони играју у петак од 20 часова у хали “Александар Николић” против екипе Сплита.

Црвено-бели пред овај дуел имају много проблема са повредама играча, али без обзира на све желе да започну нову сезону победом.

Она ће бити свакако добар замајац за огромне изазове који очекују екипу Црвене звезде у наредном периоду, а до победе у петак увече наш тим свакако ће много лакше доћи уз подршку са трибина која је увек била ту када је било важно!

КК Црвена звезда осим продаје сезонских карата, која се и даље обавља на Малом калемегдану, као и сваке сезоне пред сваку утакмицу омогућиће својим присталицама куповину појединачних утакмица.

Та пракса остаје иста и пред нову сезону и утакмицу са КК Сплит.

Цене појединачних карата за премијерну утакмицу у новој сезони, а које ће важити и за све остале утакмице АБА лиге, су следеће:

ХАЛА АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ (ДНЕВНЕ КАРТЕ)

1 ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 500
2 ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 800
3 ВИП ЛОЖА – 1,800
4 ПЛАВА ЛОЖА – 1,500
5 БЕЛА ЛОЖА – 1,200
6 ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 8,000
7 ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4,000
8 ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 12,000
9 ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6,000

Карте за ову утакмицу продаваће се на благајнама хале “Александар Николић” у петак од 16 часова!

Клуб подсећа да је и продаја сезонских карата и даље у току, а сви детаљи цене, процес учлањења у клуб и бенефити, налазе се на клупском сајту.

Дођите, поздравите и подржите нови тим Црвене звезде који је доживео бројне промене током лета, на премијери у петак против Сплита, јер сваки глас се броји и сваки глас нам је важан!

КК Црвена звезда одржао је у среду због предстојеће утакмице и састанак са свим органима безбедности и свим службама које су ангажоване на организацији утакмица које у време пандемије представљају озбиљан логистички изазов за све клубове.

Улазак на утакмицу у петак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

Будите део премијере Црвене звезде у новој сезони – ми смо спремни!

КК Црвена звезда

Претходни текстИза југа Маракане – Звездина голманска будућност
Следећи текстКатаи у друштву најбољих европских стрелаца