Звезда убедљива у Пожаревцу

33

Фудбалерке Црвене звезде оправдале су улогу фаворита у мечу 3. кола Суперлиге против Пожаревца тријумфом са убедљивих 7:0.

На први гол црвено-белих се чекало до 37. минута када је Николина Миловић начела мрежу домаћих. До краја првог полувремена у листу стрелаца уписала се и Ања Јестровић у последњем минуту.

Бродолом Пожаревљанки најавила је Софија Сремчевић у 60. минуту трећим поготком нашег тима. Девет минута касније Јестровићева је још једном савладала голмана домаћина, а онда је постигла и свој трећи гол у 82. минуту, пети за Звезду. Сремчевић је у 87. минуту повисила резултат на 6:0, а тачку на ову утакмицу ставила је Ања Јестровић која је са четири гола понела титулу најбоље на овом мечу.

Следи репрезентативна пауза, а у следећем колу Суперлиге Црвена звезда дочекује екипу Машинца.

ПОЖАРЕВАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:7 (0:2)

Пожаревац – Градски стадион. Судија: Марија Јовановић. Стрелци: Николина Миловић у 37, Ања Јестровић у 45, 69, 82. и 90, Софија Сремчевић у 60. и 87. минуту за Црвену звезду.

ПОЖАРЕВАЦ: Обрадовић, Живковић, Стевић, Јовановић, Арсенијевић, Младеновић, Животић, Драгутиновић, Ђаловић, Ташковић, Богдановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић (од 54. минута Стаменић), Кучинар, Жарковић (од 54. минута Поповић), Мајсторовић (од 46. минута А.Савановић), Ђорђевић, Стојановић (од 54. минута Воркапић), Јестровић, М.Чавић, Сремчевић, Миловић (од 54. минута Аранђеловић).

Претходни текстАрмин најбољи Европљанин у бацању кугле на финалној Дијамантској лиги
Следећи текстЗвездине девојке на „Турниру шампиона“ у Ужицу