Звезда убедљива у Пожаревцу

17

Фудбалерке Црвене звезде оправдале су улогу фаворита у мечу 3. кола Суперлиге против Пожаревца тријумфом са убедљивих 7:0.

На први гол црвено-белих се чекало до 37. минута када је Николина Миловић начела мрежу домаћих. До краја првог полувремена у листу стрелаца уписала се и Ања Јестровић у последњем минуту.

Бродолом Пожаревљанки најавила је Софија Сремчевић у 60. минуту трећим поготком нашег тима. Девет минута касније Јестровићева је још једном савладала голмана домаћина, а онда је постигла и свој трећи гол у 82. минуту, пети за Звезду. Сремчевић је у 87. минуту повисила резултат на 6:0, а тачку на ову утакмицу ставила је Ања Јестровић која је са четири гола понела титулу најбоље на овом мечу.

Следи репрезентативна пауза, а у следећем колу Суперлиге Црвена звезда дочекује екипу Машинца.

ПОЖАРЕВАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:7 (0:2)

Пожаревац – Градски стадион. Судија: Марија Јовановић. Стрелци: Николина Миловић у 37, Ања Јестровић у 45, 69, 82. и 90, Софија Сремчевић у 60. и 87. минуту за Црвену звезду.

ПОЖАРЕВАЦ: Обрадовић, Живковић, Стевић, Јовановић, Арсенијевић, Младеновић, Животић, Драгутиновић, Ђаловић, Ташковић, Богдановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић (од 54. минута Стаменић), Кучинар, Жарковић (од 54. минута Поповић), Мајсторовић (од 46. минута А.Савановић), Ђорђевић, Стојановић (од 54. минута Воркапић), Јестровић, М.Чавић, Сремчевић, Миловић (од 54. минута Аранђеловић).