Специјалне фан зоне за рођендан Маракане

54

У суботу 11.септембра на утакмици са Пролетером биће организоване специјалне фан зоне у част 58.рођендана нашег стадиона у којима ће сви малишани који дођу на утакмицу имати задовољство да учествују.

Специјалне фан зоне биће организоване на западној страни стадиона, на платоу преко пута Ред Стар Схоп-а, као и на источној страни. Нашим малишанима биће приређене бројне активности којима ће моћи да се забављају. Овим потезом, Црвена звезда показује колико јој значи подршка млађих нараштаја који су својом чаробном енергијом носили наше фудбалере, посебно у мечевима против Каирата и Клужа.

Организација фан зона ће се састојати из више делова. У креативној радионици, најмлађи звездаши ће моћи да цртају, сликају и моделирају, а мотив ће бити рођендан стадиона „Рајко Митић“. Децу ће такође анимирати и два студента Факултета примењених уметности.

У другом дечаци и девојчице ће исцртавати медењаке у облику звезде и лопте, а све то у друштву најбољих београдских посластичара. Три најбоља рада биће награђена:

1. награда – 2 карте за утакмицу првог кола групне фазе Лиге Европе између Црвене звезде и Браге;
2. награда – нови дрес;
3. награда – Звездина мајица.

Сва деца која дођу, уживаће и у другим погодностима специјалне фан зоне као што су исцртавање лица Звездиним мотивима. Биће припремљена и рођенданска торта, а целокупне фан зоне биће украшене црвено-белим балонима. Такође, део фан зоне ће бити и зид за фотографисање на који ће моћи да се каче рођенданске поруке, а све ће бити испраћено звездашком музиком која ће се чути са разгласа. Наш клуб ће се потрудити да малишанима обезбеди дружење са фудбалерима који не буду били у протоколу за меч са Пролетером.

Претходни текстЈуниорке победом завршиле учешће на турниру на Палама
Следећи текстДошљак: Желимо да будемо неосвојива тврђава