Звездини бисери – Све победе

58

Звездини талентовани млади фудбалери који стасавају иза југа Маракане су у претходном викенду играли на јако високом нивоу и забележили нове тријумфе у оквиру својих лигашких категорија.

Јуниори Црвене звезде су на свом терену савладали Земун са 3:2 у оквиру трећег кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића су повели са два гола разлике у раној фази утакмице, међутим ривал је успео да изједначи резултат. Упрскос томе наши јуниори су показали карактер и велику жељу за победом, а голом Николе Станковића су успели да забележе трећи узастопни тријумф. Поред нашег везног фудбалера у листу стрелаца су се уписали Марко Лазетић и Марко Стојановић. Такође, омладинци нашег развојног тима Графичара су остварили победу у трећем колу првенства савладавши екипу Рада са 2:1. Фудбалери Милана Стегњајића су пружили још једну добру партију, а своју голгетерску серију наставио је Матеја Бојовић, а поред њега у стрелце се уписао Лука Маринковић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 3. КОЛА:

1. Црвена звезда, 9 бодова, гол разлика 13:4
2. Спартак, 9 бодова, гол разлика 7:1
3. Графичар, 9 бодова, гол разлика 7:2

СТРЕЛЦИ: Марко Лазетић (4 гола, Црвена звезда), Матеја Бојовић (3 гола, Графичар), Никола Станковић (2 гола, Црвена звезда), Сава Аврамовски (2 гола, Графичар).

Кадети Црвене звезде су савладали екипу Земуна са 2:1 на свом терену у оквиру трећег кола домаћег шампионата. Екипа Слађана Николића је одиграла веома чврсту и борбену утакмицу и на крају заслужено освојила три бода. Предност нашем тиму донео је Матеја Радоњић ударцем са ивице казненог простора, а питање победника на овом сусрету решио је Андреј Шкобаљ сјајним поготком главом након центаршута Косте Недељковића. Убељиви су били и кадети Графичара у оквиру треће рунде првенства. Наши талентовани фудбалери су савладали Рад са 3:1, а феноменалну партију на овом мечу пружио је Стефан Видаковић који је постигао хет-трик уз изузетно ефектне поготке, од који је један био популарним „маказицама“. Овим тријумфом су изабраници Владимира Сандуловића наставили своју добру форму од старта сезоне.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 3. КОЛА:

1. Чукарички, 9 бодова, гол разлика 18:2
2. Војводина, 9 бодова, гол разлика 11:2
2. Партизан, 9 бодова, гол залика 10:2
—-
6. Графичар, 6 бодова, гол залика 15:1
8. Црвена звезда, 6 бодова, гол разлика 7:6

СТРЕЛЦИ: Стефан Видаковић (4 гола, Графичар), Синиша Поповић, Стефан Радујко (3 гола, Графичар), Лазар Ђурић (2 гола, Црвена звезда).

Сениори Графичара су савладали Кабел са 4:1 на гостујућем терену у оквиру четвртог кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског су одиграли веома добар меч и доминацијом на терену у готово свим сегментима игре успели да забележе прва три бода у актуелној сезони. Двоструки стрелац за наш развојни тим на овом сусрету био је капитен Луис Ибањез, док су по једном мрежу ривала затресли Дејан Видић и Никола Митуљикић.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 4. КОЛА:

1. Инђија, 12 бодова, гол разлика 9:1
2. Жарково, 10 бодова, гол разлика 8:1
3. Младост, 8 бодова, гол разлика 3:1
—–
9. Графичар, 4 бода, гол разлика 6:7

СТРЕЛЦИ: Луис Ибањез (2 гола, Графичар), Илија Бабић, Андрија Радуловић, Дејан Видић, Никола Митуљикић (1 гол, Графичар).

Млађи омладинци Црвене звезде су победили екипу Графичара резултатом 2:1. Голове за наш тим, који са тренерске позиције предводи Немања Јокић, су постигли Иван Никчевић и Урош Бранковић који се после тешке повреде и десет месеци паузе вратио на терен.

Млађи кадети Црвене звезде су убедљиво савладали Локомотиву са 9:0. Ученици Уроша Урошевића су били веома расположени на овом сусрету, по два пута су погађали Вељко Вукојевић и Далибор Лазић, док су по једном мрежу ривала затресли Андрија Максимовић, Душан Жагар, Вељко Милосављевић, Огњен Мишић и Урош Илић. Млађи кадети Графичара су победили екипу Аде са 4:0 на гостујућем терену у оквиру другог кола београдске лиге. Пулени Лазара Јаничића су пружили сјајну партију, а по два поготка за наш тим на овом дуелу су постигли Никола Гачић и Стефан Гудељ.

Пионири Графичара, које са клупе предводи Данило Тешић, су савладали Телеоптик са 2:1 на старту сезоне. Сјајну партију су пружили млади талентовани играчи, а голове за наш тим су постигли Павле Крстић и Тодор Топаловић.

Претходни текстЗавршен седми камп „Драгана Вуковић“
Следећи текстНејт Волтерс стигао у Београд и појачао црвено-беле