Комплетне цене сезонских улазница КК Црвена звезда за сезону 2021/22

87

КК Црвена звезда продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2021/2022 почиње 6.09.2021. године у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Поред продаје која ће трајати током месеца септембра на штандовима испред седишта клуба, сви заинтересовани биће у прилици да купе сезонске улазнице и онлајн.

Клуб се потрудио да за нову сезону формира цене годишњих улазница које су примерене тренутку и времену пандемије вируса Ковид 19 у коме живимо, уз бројне погодности и попусте које чекају све купце сезонских карата.

КК Црвена звезда је уз огромну помоћ својих присталица остварио све своје такмичарске циљеве у сезони 2020/2021 и освојио триплу круну. Међутим, за највећу победу сматрамо веру и поверење које су наши навијачи имали у нас куповином сезонских улазница пре почетка претходне сезоне у доба велике неизвесности изазване пандемијом Ковид 19, када се није знало да ли ће се играти кошарка. Та директна помоћ много је значила КК Црвена звезда и омогућила је клубу да живи и функционише у изузетно тешким временима…

Због свега наведеног, сви купци сезонских улазница 30 у прошлој сезони, БЕСПЛАТНО ће моћи да замене своје сезонске улазнице за нову сезону, док је за купце сезонских улазница 10 и 20 предвиђена одговарајућа доплата за сезонску улазницу у новој сезони.

КК Црвена звезда је као друштвено-одговоран клуб који се у доба пандемије Ковид 19 придржавао свих препорука Републике Србије, а са жељом да има подршку на трибинама, такође предвидео и бројне попусте за остале категорије и цене сезонских улазница, које су чврсто верујемо одговарајуће и прилагођене времену пандемије Ковид 19 у којој живимо већ 18 месеци.

Клуб је за своје присталице и све купце предвидео још једно изненађење и поклон – а то је и бесплатна чланарина, уз добијање нове чланске карте КК Црвена звезда коју у новом систему чланства покреће клуб!

Такође, власнике сезонских улазница из прошле сезоне чека још изненађења, о којима ће благовремено бити обавештени.

Сматрамо да је ово прави начин да се захвалимо свима на великом поверењу и подршци коју смо имали у претходној сезони која је по много чему била једна од најтежих и најизазовнијих у новијој историји нашег клуба!

За све оне који по први пут желе да купе сезонску улазницу КК Црвена звезда, на располагању је 24 категорије улазница са врло приступачним ценама пред сезону у којој ће наш први тим играти бројне велике утакмице у 4 такмичења.

Подсећамо, Црвену звезду очекују утакмице Евролиге, АБА лиге и домаћег шампионата које ће наш клуб играти у “Штарк Арени” и у хали “Александар Николић”. Наш клуб већ сада очекује сигурних 17 утакмица у Евролиги и 13 у АБА лиги (без доигравања) као и завршница домаће Суперлиге.

Не смемо да заборавимо да и у нову сезону улазимо са пандемијом вируса Ковид 19. Као клуб који се придржавао свих здравственимх препорука Републике Србије, верујемо да сви они који су вакцинисани неће имати забрану уласку у дворане у наредној сезони. Зато смо са великом жељом да имамо подршку са трибина припремили посебне попусте за све који су се вакцинисали против вируса Ковид 19 или то желе да учине у наредном периоду! Подсећамо да нам је здравље свих наших грађана на првом месту и управо смо због тога смо посебну пажњу и попусте усмерили ка том сегменту продаје сезонских улазница.

Подсећамо да куповином сезонске улазнице директно помажете свакодневном функционисању клуба,а свако ко то жели може и донацијама да допринесе и помогне клубу пред изузетно тешку и захтевну сезону у сваком смислу.

Црвена звезда је Црвена звезда само са навијачима на трибинама и зато чврсто верујемо да заједно у новој сезони уз Вашу подршку можемо до зацртаних циљева!

О свим детаљима продаје, чланству и донацијама клуб ће се огласити званичним саопштењима путем друштвених платформи и сајта клуба до почетка званичне продаје сезонских улазница.

Комплетан ценовник сезонских улазница са свим попустима и категоријама можете погледати на следећој табели

Претходни текстСтанковић: Противници за респект
Следећи текстАрмин обезбедио финале Дијамантске лиге