Провере црвено-белих у припремном периоду

41

Кошаркаши Црвене звезде од понедељка са новајлијама Николом Ивановићем и Остином Холинсом тренирају у хали “Пионир” два пута дневно и током ове недеље наставиће у истом ритму да се припремају за нову сезону.

Црвено бели припреме као што је и раније саопштено обавити у Београду, а тренинзи ће се обављати два пута дневно у хали “Александар Николић”.

Осим тренинга познат је и већи број припремних утакмица кроз који ће се тим (коме ће се крајем недеље прикључити и Нејт Волтерс) уигравати за почетак нове сезоне.

За сада је познато име пет противника на мечевима црвено белих, а прву припремну утакмицу наш тим одиграће 31.августа против екипе ФМПа.

Други тест меч заказан је за 02.09. а ривал ће бити прошлосезонски противник у финалу КЛС-а екипа Мега Баскета.

Трећа провера планирана је за 07.09.2021. године када ће бити одиграна утакмица са румунском Орадеом.

Већ је познато да ће Црвена звезда бити учесник изузетно јаког турнира у Минхену који је на програму 11-12.09 у “Ауди Дому” у Минхену.

Црвено-бели путују у Немачку 10.септембра а дан касније први ривал на турниру биће екипа Панатинаикоса. Дан касније, екипа Црвене звезде играће (у зависности од исхода меча са грчким тимом) са победником/пораженим из друге утакмице у којој ће се састати Виртус из Болоње и домаћин турнира Бајерн.

Распоред утакмица КК Црвена звезда у припремном периоду:

31.08: Црвена звезда – КК ФМП
02.09: Црвена звезда – КК Мега Баскет
07.09: Црвена звезда – КК Орадеа
11.09: Црвена звезда – Панатинаикос
12.09: Црвена звезда – Виртус/Бајерн Минхен

До почетка нове сезоне која званично почиње утакмицом са КК Сплит у хали “Александар Николић” црвено-бели ће имати још неколико провера о којима ће јавност бити благовремено обавештена.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстПозиви за Гордића и Ераковића
Следећи текстКарте за Чукарички и на Маракани