Станковић: Победа уз снагу и енергију навијача

24

Фудбалери Црвене звезде су савладали ТСЦ на стадиону „Рајко Митић“ са 3:1 у оквиру шестог кола Суперлиге Србије. Црвено-бели су забележили четврти тријумф у домаћем шампионату, а шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић изнео је прве утиске после још једне првенствене победе.

Све честитке момцима на победи. Играмо у ритму недеља-четвртак, недеља-уторак, субота-среда, доста енергије и трошења играча, како емотивно, тако и физички. Радује нас ова посећеност трибина, седам утакмица на којих је дошло 120 хиљада навијача да нас гледа, а ми се осећамо јаким и снажним. Када играмо на нашем стадиону можемо да водимо и губимо, али уз овакву подршку, снагу која нам долази и позитиву, треба нам позитива. Идемо из утакмице у утакмицу без проблема према напред. Утакмицу смо држали под контролом од почетка, одмах у првом минуту смо имали ситуацију један на један, да смо то реализовали, на време отворили утакмицу и на крају је решили. Иако смо примили гол, наставили смо, створили доста шанси, некад не може ни све да се погоди. Добар ростер, неколико играча смо одморили, а неко је морао да „изгура“ целу утакмицу. Морамо да прођемо ову „летњу лигу“, јул и август, да дотерамо и испунимо све циљеве до краја. После тога долази репрезентативна пауза, иде мало одмора за момке. Тринаест, четрнаест утакмица у 40 дана, поготово лети је једна велика ствар – рекао је Станковић.

Осврнуо се млади стручњак на меч који очекује наше првотимце у четвртак када ће гостовати екипи Клужа у реванш мечу плеј-офа Лиге Европе.

Не размишљамо још о четвртку, идемо прво да се одморимо. Знамо како да спремимо утакмицу, ништа још није готово и нећемо да се опустимо, то не би било на нашем нивоу. Бићемо конкретни, прво ћемо да се одморимо, па полако пут Румунији – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – ТСЦ 3:1 (1:1)
Следећи текстЛазетићеве бравуре у победи омладинаца