Црвено-бели полако пале моторе

59

Кошаркаши Црвене звезде обавили су током два дана (понедељак и уторак) неопходна тестирања и од среде се преселили у халу “Александар Николић”.

Играци Црвене звезде ће радити на јачању физичке спреме како би спремни дочекали почетак изузетно изазовне и тешке сезоне која је пред црвено-белима у 4 такмичења.

Тренер Дејан Радоњић у изјави за клупски сајт о првим данима припрема и свему што црвено-беле очекује у наредном периоду до почетка сезоне, каже:

-Екипа је обавила неопходне тестове у претходна два дана, практично ови уводни дани се спроводе према раније утврђеном плану. Очекује нас напоран рад у припремном периоду, тренинзи и припремне утакмице, кроз које желимо да постигнемо задовољавајући ниво и будемо спремни за почетак сезоне. Никола Ивановић и Холинс стижу наредних дана, док Волтерса очекујемо у Београду уз нашу дозволу крајем месеца. Тренутно тражимо играча на позицији пет, и тиме би тим за такмичарску сезону био дефинитивно комплетиран .

Екипа Црвене звезде ће осим кроз тренинге, форму подизати и како је то уобичајено у овом периоду, кроз серију пријатељских утакмица. Црвено-бели су већ потврдили учешће на изузетно јаком турниру у Минхену, а о осталим мечевима и ривалима јавност ће бити благовремено обавештена.

У наредном периоду тим ће тренирати у хали “Александар Николић” а са организованим активностима (тимским тренинзима) екипа почиње 21.августа.

Комплетне припреме екипа Црвене звезде ће обавити у Београду.

Претходни текстЗвезда ТВ | Заједно делимо све
Следећи текстВидојковић: Знао сам да су моји циљеви оствариви