Нејт Волтерс поново црвено-бели!

50

Амерички бек Нејт Волтерс враћа се у Црвену звезду са којом је у уторак потписао једногодишњи уговор!

Тридесетогодишњи бек из Минесоте, тако се враћа међу црвено-беле са којима је у сезони 2016-2017 освојио триплу круну (Куп Радивоја Кораћа, АБА лигу и домаће првенство).

Некадашњи бел Милвоки Бакса и Њу Орлианса, стиже у Београд из редова УНИЦС-а из Казања са којим је прошле сезоне освојио Еврокуп.

Висок 193 центиметара, Нејт Волтерс се враћа у средину коју познаје и клуб са којим је у сезони 2016-2017 уписао највећи успех у својој каријери.

Осим у Милвокију и Њу Орлиансу, овај поуздани бек играо је у НБА лиги и за екипу Јуте, а сада већ богато евролигашко искуство надоградио је и сезонама у Жалгирису и Макабију.

Нејт Волтерс је шесто појачање црвено-белих у летњем прелазном року након долазака Ивановића, Митровића, Вајта, Лазаревића и Калинића.

О свим даљим корацима КК Црвена звезда у текућем прелазном року, као и званичном окупљању тима и почетку припрема за нову сезону 2021-2022, јавност ће бити благовремено обавештена искључиво преко званичног сајта и осталих друштевних платформи клуба.

Нејт добро дошао у Црвену звезду!

Претходни текстЦрвена звезда 2 у наредној сезони у Другој лиги Центар
Следећи текстШериф – Црвена звезда 1:0 (1:0)