Станковић: Видело се да можемо да рачунамо на 25 играча

22

Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић изнео је утиске после завршене утакмице 4. Кола Суперлиге Србије у којој су фудбалери Црвене звезде на свом терену савладали екипу Напретка резултатом 1:0.

Једна лепа победа, вечерас су играли момци који нису имали велику минутажу због густог и важног распореда по којем имамо утакмице на свака три дана. Сваки меч је све битнији, тако да сам презадовољан. Напредак је имао једну шансу, остало је било под контролом. Могли смо да постигнемо и неки гол више, али не може свака утакмица да буде тако „распуцана“. Морамо некад и да је заслужимо, да се одбије и да нам дође, зато ћемо радити, нећемо стајати. Ово је доказ да Црвена звезда може да рачуна на 25 играча, који су у сваком тренутку спремни да бране овај дрес. Стресно јесте, ако не постигнемо гол на почетку, пролази време, али ја мислим да је стресније за моје играче јер желе да покажу и да докажу да заслужују овај дрес. Вечерас немам сем похвала шта друго да им кажем, идемо даље, утакмица по утакмица – истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Говорио је Станковић и о густом распореду, будући да црвено-беле већ у уторак очекује реванш меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона.

– Када су утакмице на свака три дана, ударци које добијеш у току меча нема довољно времена ни да прођу, а већ је стигла следећа утакмица. Све су то јаки момци, храбри, прави, све ће доћи на своје место, не сумњам у то.

Осврнуо се шеф стручног штаба нашег тима и на подршку коју су навијачи Црвене звезде пружали током свих деведесет минута.

Много нам значи подршка навијача који нису стали деведесет минута и веровали заједно са нама. Још један велики загрљај за све њих, звездаше и све оне који верују у нас – поручио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Напредак 1:0 (0:0)
Следећи текстСећање на Мајкла Оџа и даље не бледи