Карте за Спартак и на Маракани

55

Црвена звезда ће у суботу од 18 часова и 55 минута гостовати Спартаку у оквиру трећег кола Суперлиге, а могућност да купите карту за ту утакмицу имаћете и на благајнама нашег стадиона сутра од 10 до 18 часова по цени од 300 динара за трибину која је намењена нашим навијачима!

Сви звездаши су се ужелели фудбала и тога да уживо прате свој омиљени клуб. Видело се то у уводна два кола која смо одиграли на нашем стадиону против Војводине и Младости, па и у утакмици против Каирата на Маракани, када је на трибинама било око 20 хиљада малишана који су здушно бодрили наш клуб. Сада ћете бити у прилици да свој клуб пратите уживо и на гостовању у Суботици, против екипе Спартака, а судећи по историјату дуела ова два тима, чека нас изузетно занимљив меч, а о томе колико је ваша подршка битна Дејану Станковићу и нашим играчима је излишно и говорити.

Претходна утакмица против Спартака у Суботици је решена у корист нашег тима резултатом 3:2, а ватромет који су направили наши навијачи испред стадиона био је практично увертира у победнички гол Секу Санога.

Уосталом, убедљивим тријумфом над Каиратом од 5:0, као и свим оним што су фудбалери Црвене звезде урадили у прошлој години када уживо нисте могли да пратите утакмице – дефинитивно су заслужили пуну подршку и то да их ваша песма води до нове победе у Суботици.

Претходни текстЗвезда ТВ | То су наша крила
Следећи текстЦене карата за Шериф