Обавештење пред Каират

53

Изабранике Дејана Станковића у среду од 20 часова и 30 минута очекује реванш утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона, коју ће одиграти против Каирата, а због постојеће казне на трибинама ће имати подршку искључиво деце. Тим поводом наш клуб издаје обавештење намењено свима онима који ће бити на стадиону “Рајко Митић” о начину уласка на стадион, као и свим преосталим неопходним информацијама.

Фудбалски клуб Црвена звезда учинио је све да утакмица против казахстанског представника, коју ће наш клуб одиграти у среду од 20 часова и 30 минута што боље протекне и да организација буде на врхунском нивоу. Наш клуб апелује да се водичи који буду долазили у пратњи деце придржавају добијених инструкција и упутстава како би без кршења било каквих правила уживали у фудбалској представи која нас очекује. У циљу олакшаног уласка на стадион, сви улази ће бити отворени и радити беспрекорно. Поред тога наш клуб је припремио пакете са храном и пићем за све оне који дођу на утакмицу, а управо ће приликом уласка на стадион имати прилику да преузму свој пакет.

Капије стадиона “Рајко Митић” биће отворене три сата пре почетка утакмице, а посебно је битно истаћи да ће од тог тренутка Булевар ослобођења бити затворен за саобраћај, како би безбедност била на највишем могућем нивоу и како би се лакше организовао цео догађај. Наш клуб апелује на све да по завршетку утакмице имају стрпљења и не журе приликом напуштања стадиона, како се не би стварала непотребна гужва. Управо због тога Црвена звезда је припремила програм који ће бити настављен и после завршетка утакмице, све док и последња школа не напусти стадион “Рајко Митић” . Како би целокупни догађај протекао у најбољем реду Црвена звезда ће и по свим осталим тачкама предузети све потребне мере како би организација била на највишем могућем нивоу и како бисмо сви заједно уживали у утакмици која очекује изабранике Дејана Станковића, којима ће бити потребна подршка са трибинама, како би обезбедили пласман у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона.

Претходни текстЗвездине даме започеле припреме за нову сезону
Следећи текстНедостатак искуства узело данак