Станковић: Победа уз пуно тензије и емоције

41

Црвена звезда је савладала Младост из Лучана на стадиону „Рајко Митић“ са 1:0 у оквиру другог кола Суперлиге Србије. Црвено-бели су нападали током читавог меча, а гол одлуке постигао је Мирко Иванић. Прве утиске после прве победе у домаћем шампионату изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

-Тешка утакмица, још увек тражимо форму и ритам. Стил екипе Младости је игра „један на један“ по целом терену, док се ослободимо маркирања и притиска противничких играча… Створили смо пар шанси и могли смо сигурно да постигнемо још који гол. Овакве утакмице се добијају са мало већом гол разликом. Драго ми је због момака, сви заједно тражимо форму и ритам. Требало би да кликнемо, да то изгледа како треба. Видим по играчима да има доста тензије и емоције. Момци много желе, схватају моменат колико је важно и знам да ће бити прави у среду – рекао је тренер Црвене звезде.
Споменуо је млади тренер колико нашим првотимцима значи подршка најватренијих навијача, као и да верује у позитиван резултат у другом колу квалификација за Лигу шампиона.
-Још треба да се навикнемо на навијаче, али када је тешко знам да су они уз нас. Много је лакше играти када ти неко даје ветар у леђа, као и када је ту уз тебе. Тако да у среду баш уз песму навијача, морамо да урадимо све да би прошли у даљу рунду – закључио је Станковић.
Претходни текстЦрвена звезда – Младост 1:0 (1:0)
Следећи текстЈована Арсић четврта у групи у четвртфиналу ОИ