Станковић: У Београду на победу

39

Црвена звезда је поражена од Каирата резултатом 2:1 у Алматију у оквиру првог меча другог кола квалификација за Лигу шампиона, а утиске после меча изнео је Дејан Станковић.

Знали смо да ће бити тврдо и тешко, али ићи ћемо на победу у Београду. Доста се директно и грало и оно о чему смо причали – прекиди, јер смо на тај начин практично примили два гола. Доста је конфузије и стегнутости било у првом полувремену, али други део игре је био доста бољи и конкретнији, међутим, ситнице праве разлику. Морамо бити бољи у реваншу, готово је прво полувреме, знамо шта нам је чинити. Знали смо да неће бити лако. Идемо даље – почео је Станковић.

Ипак, оптимистичан је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић пред реванш

Доста ће нам помоћи искуство из овог меча. Знамо на који начин играју и од кога прети опасност. Видели сте и сами да имају доста снаге и искуства у нападу. Неке безопасне лопте су се претварале у контру и полуконтру. Морамо да будемо бољи, да боље стојимо на терену и бранимо прекиде. Мало стрпљења у конструкцији и наравно не можемо бити задовољни овим првим полувременом када је пораз у питању, али верујем у ове момке и у домаћи терен – закључио је Станковић.

Претходни текстКаират – Црвена звезда 2:1 (1:0)
Следећи текстЦрвено-бели на корак од шампионског пехара