Станковић: Доминирали смо целу утакмицу

24

Фудбалери Црвене звезде су ремизирали против Војводине (0:0) у првом колу Суперлиге Србије. Иако је екипа Дејана Станковића нападала гол ривала током читавих 90 минута, наши првотимци нису успели да сломе отпор ривала и да однесу сва три бода. Прве импресије после овог меча изнео је шеф стручног штаба Дејана Станковић.

Дерби кола и веома добра утакмица Црвене звезде. Доминирали смо свих 90 минута и нападали гол ривала. Како је време пролазило сваки минут је био један корак напред за противника према циљу. Играли смо против ниског блока, било је ту сигурно добрих ствари, можда смо могли да примимо гол из неког контранапада, али начин на који смо играли нема шта да им замерим момцима. Да смо дали један гол мислим да би то променило ток утакмице, а овакав однос, приступ игри и трчање је оно што нам треба да би остварили циљ и играли Европу – рекао је тренер Црвене звезде.

Говорио је Дејан Станковић о ономе што чека његове фудбалере у среду када ће наш тим играти друго коло квалификација за Лигу шампиона против Каирата у Казахстану.

Добро истрчана и захтевна утакмица против екипе која је хтела да се одбрани. Тако ће нас нешто можда очекивати у среду, тврда игра иза лопте, доста дуела, и контранапада. Мислим да је ово добра увертира за момке. Када смо изашли на терен играчима је пуно срце уз овакву подршку и мислим да можемо бити бољи из дана у дан. Хвала северу и „Маракани“, очекује нас дуг пут у среду – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Војводина 0:0
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Милан Живадиновић