Наисус изборио мајсторицу

100

Финалисту плеј-офа Суперлиге Србије у дуелу Црвене звезде и Наисуса одлучиће мајсторица. Нишлије су се реванширале за пораз у првом мечу идентичним резултатом 14:8.

Густ календар такмичења учинио је своје, па доста мечева у дуелу Београђана и Нишлија није ни одржано. Звезда није имала представнике у јуниорској конкуренцији, па је Наисус повео са 4:0.

У категорији до 54кг Александар Јовановић је без борбе донео нове поене домаћину, а Кристијан Јовановић није имао противника и уписао је прве поене за црвено-беле. Ни Немања Гавриловић није имао ривала у категорији до 60кг и Нишлије су имале вођство од 8:2.

Први на ринг су изашли Никола Лазаревић и Ненад Јовановић у конкуренцији до 64кг, а тријумфовао је наш боксер. У велтер категорији бољи од Огњена Вујичића био је Петар Стошић. Капитен Црвене звезде Сандро Полетан је без борбе добио меч у категорији до 75кг, а резултат је гласио 10:6 за домаће.

Тријумф Наисусу донео је Слободан Јовановић који је одлуком судија савладао Алексу Марковића у конкуренцији до 81кг. Овога пута Милутин Станковић је боксовао у категорији до 91кг и однео је победу против Марка Доцића. И у последњем меч Санел Хасановић је без борбе уписао бодове за Наисус који је тријумфовао са 14:8.

Мајсторица полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Наисуса биће одржана у понедељак 12. јула на Малом Калемегдану у Београду. Победник овог дуела у финалу ће одмерити снаге са екипом Сомбора која је савладала Раднички из Београда.

НАИСУС – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 14:8

Јуниори:
до 57кг, Никола Цветковић без борбе 2:0
до 60кг, Василије Максимовић без борбе 2:0

Сениори:
до 54кг, Александар Јовановић – Зенун Шерифовић без борбе 2:0
до 57кг, Кристијан Јовановић без борбе 0:2
до 60кг, Немања Гавриловић без борбе 2:0
до 64кг, Никола Лазаревић – Ненад Јовановић 0:2
до 69кг, Петар Стошић – Огњен Вујичић 2:0
до 75кг, Андрија Станојевић – Сандро Полетан без борбе 0:2
до 81кг, Слободан Јовановић – Алекса Марковић 2:0
до 91кг, Марко Доцић – Милутин Станковић 0:2
преко 91кг, Санел Хасановић – Коста Божовић без борбе 2:0

Претходни текстНиколић: Талентована смо екипа, идемо на титулу
Следећи текстЦрвена звезда је у финалу плеј-офа!