Звезда позива школе на Лигу шампиона – узвраћамо посету

18

Црвена звезда је упутила позив свим основним школама да се пријаве за присуство на првој утакмици квалификација за Лигу шампиона, а од септембра када крене нова школска година црвено-бели ће посетити пет школа које буду довеле највише деце.

Прву европску утакмицу на „Маракани“ наш тим ће играти против Макаби Хаифе или Каирата 28.јула, а сусрет ће моћи да гледају сви заинтересовани „основци“ до 14 година уз пратњу учитеља, наставника или директора својих школа.

Пошто верујемо да је корона за нама и да смо пребродили пандемију која је била актуелна претходних нешто више од годину дана, Црвена звезда ће поново кренути у посету школама од септембра када се ђаци враћају у клупе. Наш клуб ће тако наставити праксу коју је чинио и ранијих година.

Црвена звезда ће наградити пет основних школа које буду довеле највише ђака на утакмицу, а минимум да би се учествовало у такмичењу је 50 ученика. Црвено-бели ће тим школама узвратити посету и учинити све дечаке и девојчице који навијају за наш клуб веселим и радосним.

Претходни текстЦрвена звезда славила у дербију Регионалне лиге
Следећи текстАтлетичари Звезде одбранили дуплу круну