Борјан се прикључио екипи

46

Црвена звезда је пре пет дана започела припреме у Аустрији, а данас се табору црвено-белих придружио и капитен Милан Борјан, који је имао нешто дужу паузу због репрезентативних обавеза у Канади.

Један леп период за мене и целу екипу. Много ми је било криво што нисам могао да дођем на прозивку и да будем од првог дана са саиграчима. Једва сам чекао да се прикључим екипи. Веома сам срећан што сам стигао и што ћу од сутра кренути да радим са њима. Све тренинге сам пратио на Звезда ТВ-у. Спреман сам за нове победе, да поново обучем црвено-бели дрес и истрчим на терен – истакао је Борјан.

Момак родом из Книна је изнео импресије поводом прве одигране контролне утакмице против ГАК-а.

– Пратио сам и утакмицу, мислим да раде феноменалан посао, као и увек. Меч су одрадили изванредно. Захтеве које је Мистер Станковић тражио на терену су и спровели, а нисмо примили гол, што је најбитније. Победили смо и дали четири гола. Види се да се квалитетно ради и сад само треба тако да наставимо.

Звездин чувар мреже је нагласио да су амбиције црвено-белих увек високе.

Циљеви су увек Лига шампиона или Лига Европе и дупла круне. Звезда је велики клуб и амбиције су увек највише. Тако да ћемо покушати да и ове сезоне освојимо оба домаћа трофеја и да уђемо у групну фазу неког европског такмичења – подвукао је Борјан.

Претходни текстЦрвено-бела петорка у кадетској репрезентацији
Следећи текстАрон Вајт ново појачање Црвене звезде