Николић: Једва чекам пуну „Маракану“

31

Вредно тренирају фудбалери Црвене звезде на припремама у Аустрији, уз то их данас очекује и прва контролна утакмица, а талентовани Вељко Николић задовољан је како све протиче у Штегерсбаху.

– Радујемо се првој пријатељској утакмици. Верујем да ће готово си играчи добити шансу, тако да ће бити у прилици да се наметну. Надам се да ћемо победити.

Открио је Николић да му не падају тешко високе температуре у Аустрији.

– Изузетрно је топло, као што је било и у Београду, али навикавамо се. Не смемо да дозволимо да нас то омете у раду. Где год будемо играли ту прву утакмицу квалификација за Лигу шампиона, биће таква температура, тако да је боље да се навикнемо на све услове.

Осврнуо се фудбалер рођен 1999. године и на ритам којим се тренира на припремама.

– Припреме морају да буду тешке. Ако нису, онда нешто не ваља. Највише се, као и сваки играч, радујем тренинзима са лоптом. Ипак, не пада ми тешко ни трчање, јер заиста смо свесни да морамо што боље да се спремимо за оно што нас очекује.

Личне амбиције Николића за сезону која следи су јасне.

– Претходна такмичарска година је била добра и што се тиче голова и асистенција. Нисам баш све утакмице играо на природној позицији, али сам задовољан. Надам се да ћу у наредној сезони имати „дабл-дабл“ учинак, по питању голова и асистенција.

Наши фудбалери на припремама имају и подршку навијача који неретко дођу и присуствују тренинзима Дејана Станковића, те дају прави ветар у леђа црвено-белима.

Увек је лепо видети наше навијаче. Ту су где год да одемо… Сликали смо се, попричали, пожелели су нам много среће у сезони која следи. Искрено, једва чекам пуну „Маракану“ – закључио је Николић.

Претходни текстЗвезда и Моцарт доделили опрему Орјену
Следећи текстСинанчевићу злато на 74. Првенству Балкана