„Pick N’ Talk“ E16 – Шеги

66

У такмичарској сезони 2020-2021,која ће остати упамћена као једна од најтурбулентнијих, али и најуспешнијих у историји Црвене звезде, свој посебан „печат“ оставио је Огњен Добрић.

Да сте на почетку, или половини сезоне питали Звездиног навијача ко ће бити тај ко ће преузимати одговорност и решавати и “ломити” утакмице у финишу сезоне – колико год он годинама био омиљен међу црвено-белима, тешко да би многи изговорили име нашег „Шегија“.

Ипак, има неке правде у томе да је управо тај леворуки момак из Младеновца био у финишу сезоне та „изненадна сила која се појављује и решава ствар“ превага која је Црвеној звезди донела све оно што је управо завршену сезону учинило фантастичном!

Гост 16.епизоде подкаста „Pick N’ Talk“ коју су овога пута водили Милан Дозет и ПР менаџер клуба Игор Вујичин је Огњен Добрић.

„Шеги“ се као ретко када „отворио“ и говорио о бројним темама: својим почецима у Младеновцу, книнском пореклу и менталитету, колоритним надимцима „Шеги и Гвозден“, посебном односу са Марком Гудурићем и генерацијом која је освојила јуниорску Евролигу, чувеном навијачком снимку из Арене, важној улози свог првог тренера, непроцењивом утицају Милана Гуровића, али и огромном поверењу Дејана Радоњића те 2017.године, али и први повратку на клупу у последњим данима 2020. године.

Ко је (за многе ће бити изненађујући избор) најбољи странац са којим је играо, зашто је утакмица са Панатинаикосом у Београду прекретница сезоне за њега, који је најважнији кош који је убацио, како проводи слободно време, сазнајте у новој епизоди подкаста „Pick N’ Talk“ од јунака финалне серије АБА лиге, најкориснијег играча финала домаћег шампионата и репрезентативца Србије Огњена Добрића.

Претходни текстПрви тренинг у Аустрији
Следећи текстДруги тренинг у Аустрији – Тактика, снага и лед