Лука Митровић се вратио кући!

69

Некадашњи капитен и један од најтрофејнијих играча КК Црвена звезда Лука Митровић враћа се у клуб у коме је остварио највеће успехе у својој каријери!

Лука Митровић је потписао у петак увече са Црвеном звездом двогодишњи уговор, а својим повратком доноси квалитет, али и велико искуство које је стицао играјући за наш клуб такмичарски изузетно значајне и важне утакмице током вишегпдишњег боравка на Малом Калемегдану.

Сада већ 28-годишњи крилни центар родом из Новог Сада након Хемофарма, провео је у Црвеној звезди чак 5 сезона (2012-2017) и током тог периода освојио је са нашим клубом све: 3 АБА лиге, 3 шампионата Србије и 4 Купа Радивоја Кораћа, али и стекао статус капитена Црвене звезде који је знао шта трака носи са собом на терену и ван њега.

Као капитен Црвене звезде и репрезентативац Србије прелази у Бамберг, играо је и за Манресу, Хапоел из Јерусалима, а део протекле сезоне провео је у подгоричкој Будућности са којом је играо финале АБА лиге и био један од најбољих играча тог тима у завршним утакмицама против Црвене звезде.

Лука Митровић се враћа на место на коме се најбоље осећа, који зна шта значи носити дрес Црвене звезде и који најбоље зна шта значи реч „кућа“ .

Лука добро дошао у твоју Црвену звезду!!!

КК Црвена звезда ће о свим даљим активностима информисати благовремено јавност, искључиво и једино на званичним клупским платформама.

КК Црвена звезда

Претходни текстНикола Ивановић нови плејмејкер Црвене звезде!
Следећи текстПопуст за чланове у Визиму