Мркела: Учинићемо све за пролаз

32

Спортски директор нашег клуба Митар Мркела изнео је утиске после одржаног жреба за друго коло квалификација за Лигу шампиона, у којем ће Црвена звезда одмерити снаге са победником дуела Макаби Хаифа – Каират.

Свакако да би боље било да смо добили неког другог противника на овом жребању. Поставили смо јасне циљеве, припремаћемо се за ову утакмицу изузетно добро и урадићемо све да се квалификујемо у наредну рунду такмичења, иако се ради о озбиљним противницима, који имају озбиљне буџете и добре тимове. Гледао сам неке утакмице Макабија имају одличан стадион и подршку са трибина, верујем да ћемо уз наше навијаче и подршку која је добро позната, а верујем да имамо и добар тим успети да прођемо у треће коло – истакао је Митар Мркела.

Говорио је спортски директор нашег клуба и о некадашњем играчу Црвене звезде Богдану Планић који тренутно наступа за екипу из Израела.

Планића добро познајемо, он такође доста добро познаје нас, дуго смо сарађивали и у ОФК Београду и у Црвеној звезди. Нема непознаница када су у питању Црвена звезда и Планић, он је сигурно један одличан играч и важан шраф у Макабију. Са друге стране ми имамо своје циљеве, мислим да имамо добар тим, бићемо још јачи верујем до почетка квалификација, тако да ћемо урадити све да се та утакмица заврши у нашу корист – поручио је Мркела.

Претходни текстТерзић: Циљ је Лига шампиона
Следећи текстЏајић: Верујем у стручни штаб и играче