Мијаиловић: Добро ћемо се припремити

52

Црвена звезда ће у другом колу квалификација за Лигу шампиона играти са бољим из дуела Макабија из Хаифе и Каирата, одлучено је данас извлачењем у Ниону. Председник црвено-белих Светозар Мијаиловић изнео је своје импресије поводом жреба.

Мислим да у овом времену имамо много бољи и јачи тим него 2015. године када нас је Каират елиминисао из даљег такмичења у Лиги Европе и сада је права прилика за реванш уколико нам они буду били противник. Очекујем да ћемо се припремити и све оно што смо до сада урадили је гаранција да ћемо успети – рекао је Мијаиловић.

Пословни директор Црвене звезде Марко Петровић нагласио је да ће клуб омогућити најбоље могуће услове да се екипа припреми за старт квалификација.

Чињеница је да би пут у Казахстан био дуг и исцрпљујући, због удаљености од 4 и по хиљаде километара. Град се налази на мање од 300 км од Кине, тако да се надам да ћемо то избећи из тог разлога. Првак Израела је такође респектабилна екипа, али Црвена звезда има своје циљеве и омогући ће екипи најбоље могуће услове за припреме у центру у Аустрији у коме наш тим до сада није боравио. Ту се припремају енглески премијерлигаши, ПСЖ и други реномирани клубови. Тако да ће клуб омогућити све да спремно дочекамо и друго и треће коло квалификација, а надам се и плеј-оф за Лигу шампиона – казао је Петровић.

Претходни текстЏајић: Верујем у стручни штаб и играче
Следећи текстО противнику – Макаби Хаифа или Каират